Human Business

Reference
Human Business

Den unge konsulentvirksomhed, Human Business, fokuserer på mennesker i forandringsprocessor. De tager hånd om virksomheder der gennemgår forandringer, eller ønsker at skabe udvikling. Det gøres altid med fokus på det enkelte individ, med et skarpt øje for den organisatoriske helhed.

Brand By Hand har designet hele Human Business’ hjemmeside fra bunden. En hjemmeside der skaber tillid til den professionalisme konsulenterne besidder, samt afspejler de mange områder inden for uddannelse og konsulentydelser der tilbydes. Den innovative tilgang til mennesker i organisationer gennemsyrer hjemmesiden, og skaber den nødvendige tillid hos de besøgende til at lade Human Business varetage deres næste konsulentopgave.

Læs om hjemmesider

Siden indeholder bl.a.:

  • Nyhedsoversigt
  • Downloadkartotek
  • Kommende arrangemeneter
  • “Ring-mig-op” funktion
Besøg hjemmesiden ved at klikke her

Hjælpsomheden er i top

“Som nystartet virksomhed fik Human Business i sommeren 2016 opbygget en helt ny hjemmeside af Brand by Hand. Vi er blevet mødt med en utrolig hjælpsomhed og service, og samtidig har de haft både viljen og evnen til at få tingene til at lykkes. I dag står vi med en hjemmeside, som vi er fuldt ud tilfredse med, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.”

– Inger Bøgh, Humanbusiness.dk