Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

VM Dans

Specialdesignet hjemmeside til VM danseskole

Fakta om case

Kunde

VM Dans

Udvikler

WordPress

Opgaven

Implementering af nyt software og CMS

Mads Vad danseskole VM Dans stillede os opgaven at opgradere et gammelt site, uden booking modul og som ikke var mobiloptimeret, til et moderne univers, hvor unge som gamle skal kunne finde hold tæt på hvor de bor, som passer til lige netop dem.

Det var desuden vigtigt for VM Dans at deres booking modul kunne integreres i hjemmesiden, så selve booking flowet og dataen passede i stil med jeres af hjemmesiden.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Fokus på konkret værdi for brugeren

VM Dans nye hjemmeside er opdelt så det er lettere for brugeren at finde hold lige netop der, hvor brugeren befinder sig geografisk. Desuden er der blevet implementeret en søgefunktion, der har gjort fremsøgningen af dansehold lettere.

Hjemmesiden har også fået et mere moderne look, samt blevet mobiloptimeret, så det er lettere for brugere at anvende hjemmesiden uanset hvilken platform de sidder på.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Tæt samarbejde for at sikre en helt unik og skræddersyet løsning

Samarbejdet med VM Dans var en klar success hvor vi fik designet og lavet deres nye hjemmeside.

Vi sørgede for en unik professionalisme og øjenhøjde. Vi lyttede til deres behov, i stedet for at sælge en færdig skabelon. Alt blev specificeret og skræddersyet specielt til de behov VM Dans havde.

Udforsk mere af VM Dans

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed