VM Dans

Specialdesignet hjemmeside til professionel danseskole

Fakta om case

Kunde

VM Dans

CMS

WordPress

Opgaven

Implementering af nyt software og CMS

Mads Vad danseskole VM Dans stillede os opgaven at opgradere et gammelt site, uden booking modul og som ikke var mobiloptimeret, til et moderne univers, hvor unge som gamle skal kunne finde hold tæt på hvor de bor, som passer til lige netop dem.

Det var desuden vigtigt for VM Dans at deres booking modul kunne integreres i hjemmesiden, så selve booking flowet og dataen passede i stil med jeres af hjemmesiden.

Scroll

Løsningen

Fokus på konkret værdi for brugeren

VM Dans nye hjemmeside er opdelt så det er lettere for brugeren at finde hold lige netop der, hvor brugeren befinder sig geografisk. Desuden er der blevet implementeret en søgefunktion, der har gjort fremsøgningen af dansehold lettere.

Hjemmesiden har også fået et mere moderne look, samt blevet mobiloptimeret, så det er lettere for brugere at anvende hjemmesiden uanset hvilken platform de sidder på.

Kunden siger

Hos VM Dans brugte vi Brand by Hand, første halvdel af 2020 til, at få designet og lavet vores nye hjemmeside. Nu bruger vi ikke andre.

De har en helt unik professionalisme og øjenhøjde, vi ikke har mødt andre steder. De ser deres kunder og lytter til deres behov, i stedet for at sælge en færdig skabelon. ALT er ”håndlavet” og skræddersyet specielt til dig!

Vi kunne ikke være mere tilfredse

Anders / VMdans.dk

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed