Keep it simple

Webdesign

Et godt design øger den opfattede kvalitet af et produkt – eller en hjemmeside! Med andre ord vil et sjusket layout medføre, at dine besøgende får et dårligt indtryk af din virksomhed, altså kan du miste potentielle kunder.

Unikt grafisk design til
digitale løsninger

Det grafiske udtryk spiller en væsentlig rolle i forhold til din sides besøgende. Det fanger ikke blot opmærksomheden, men fastholder også de besøgende. Hvis det grafiske udtryk fungerer, bliver siden mere attraktiv for potentielle kunder og din hjemmeside får dermed mere succes.

Når vi designer digitale løsninger, er konvertering og brugervenlighed højt prioriteret. Løsningen skal både være brugervenlig for dig som administrator, så det er let at opdatere med indhold. Men det skal også nemt for brugerne at anvende løsningen, så de har en god opelvelse og potentielt konverteres over til kunder eller leads.

Kontakt os og hør mere

Hvordan ser processen ud?

Workshop

Forsidedesign

Feedback

Undersider

Leverance

Workshop

For at opnå en dybere forståelse for jeres organisation og de designmæssige eller tekniske funktioner anvender vi workshops som værktøj til at skabe en fælles dialog.

Til en workshop er struktur essentielt, hvor vi har forberedt en konkret agenda på baggrund af dataindsamling omkring jeres organisation. Målet er at opnå kendskab og forventningsafstemme til at fastlægge en projektplan.

Forsidedesign

I får tilknyttet en designer og konsulent til at sikre en fast proces med et godt resultat.

Den første delleverance er et forsidesign. På baggrund af dataindsamling fra vores workshop producerer jeres tilknyttet designer en interaktivt prototype til at vise hvordan forsiden kommer til at se ud. Mange elementer fra forsiden går igen på undersiderne og dette er en mulighed for at inddrage jer tidligt i designprocessen til at sikre et godt resultat.

Feedback

Med et interaktivt design fra step 2 kan man klikke rundt i designet og se visuelle effekter. I tæt dialog med jeres tilknyttet designer og konsulent har I mulighed for at komme med feedback og inputs til designet.

Det er en iterativ proces, hvor vi designer og justerer indtil at I kan godkende forsidedesignet og vi kan fortsætte til de resterende undersider.

Undersider

Når forsiden er godkendt begynder processen med design af undersiderne. I projekt planen fastlægger vi hvilke undersider der er centrale i løsningen og derfor kræver designs og gennemgang. Det er den samme iterative proces med design, feedback og justeringer.

I denne proces designes der også til forskellige devices på baggrund af projekt planen. Det er alt sammen interaktivt og vil derfor fungere fuldstændig som den endelig digitale løsning.

Leverance

Når alt design er produceret, gennemgået og godkendt laves det klar til programmering med angivelse af størrelsesforhold og funktioner.

Slutproduktet er en interaktiv prototype som kan sendes direkte til en udviklingsafdeling eller testes på målgruppen inden det programmeres til en færdig løsning.

Med afsæt i jeres behov
og ønsker, laver vi et
komplet designudkast

Hvis der er nogen, der formår at skabe en stærk visuel identitet, så er det vores in-house-grafikere. De designer alt fra logoer og symboler til tryktmateriale såsom visitkort og foldere. De designer alt fra bunden, og I har dermed rig mulighed for at blive inddraget til at skabe jeres virksomheds visuelle identitet.

Det at skabe en visuel identitet kræver et godt håndværk. I har rig mulighed for at få indflydelse på jeres designs, så det tilpasses jeres behov og organisation. Vi er først færdige, når I er tilfredse.

Få skabt en visuel identitet

Vi kan hjælpe jer med tryksager

Udover at skabe jeres hjemmesides visuelle identitet, kan vi også designe alverdens markedsføringsmaterialer. Det gælder alt fra logo, visitkort og programfoldere til beachflag og roll-ups, samt keyhangers og t-shirts. Der er ingen grænser for, hvad vi kan lave designs til.

Hvis I skal på messe, imponere potentielle kunder eller pifte jeres kontor op, så tøv ikke med at kontakte os og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os

Lyst til en snak?

Er I klar til at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå de bedste resultater online? Udfyld informationerne, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi lave jeres webdesign?

Kontakt os helt uforpligtende og hør hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer med webdesign eller som minimum sende jer på rette kurs.

Kontakt os Ring til os