Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Dalby Diamonds

Unik website til Dalby Diamonds online forretning

Fakta om case

Kunde

Dalby Diamonds

Opgaven

Mere fokus på æstetik og brugerfladen

Dalby Diamonds har flere gange fået optimeret deres hjemmeside igennem Brand by Hand. Hver gang har vi udviklet et nyt skræddersyet design, som passer til tiden trend, således at kunden fortsat kan være på forkant med den online udvikling.

Desuden så ønskede Dalby Diamonds at konvertere webshoppen til et online katalog, således at det var lettere for kunderne at se de forskellige produkter præsenteret på en professionel måde.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Fokus på brand og brugervenlig navigation

I det nyeste design er der fokus på en mere simpel og minimalistisk måde at præsentere brandet såvel som produkterne på. Der er blevet skabt en produktoversigt som er mere simpelt og let at afkode for brugeren og så har der været fokus på at gøre det let for brugeren at tage kontakt.

Selve brugerrejsen er også forkortet ved at implementere flere forskellige call-to-action elementer, som gør det lettere at finde frem til lige netop det man ønsker.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Tæt samarbejde om deres
visioner og brand identitet

Vi arbejdede dedikeret på at realisere kundens digitale visioner ved at implementere skræddersyede moduler og skabe et æstetisk tiltalende design.

Dette resulterede i en hjemmeside der imponerer kunderne og opfylder deres behov. Denne digitale løsning tilbyder en brugervenlig oplevelse og får besøgende til at føle sig godt tilpas og engageret.

Udforsk mere af Dalby Diamonds

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed