Nielsen Reklame

En gaveshop til virksomheder med uendelige muligheder og brugervenlighed i top

Fakta om case

Kunde

Nielsen Reklame

CMS

Sander Østberg

Design

Nicoline Berthelsen

Opgaven

Transformation af CMS system

Nielsen Reklame er en virksomhed som tilbyder deres kunder firmagaver i særklasse. Med et usædvanligt stort udvalg af gaver, kan virksomheder selv sammensætte deres egne gaveshops til medarbejdere.

For Nielsen Reklame var opgaven at flytte deres gamle system over i et mere brugervenligt CMS som WordPress, og samtidig give deres hjemmeside en grafisk makeover. Desuden skulle vi varetage overflytningen fra det gamle system til det nye og sørger for alle funktioner kom med over.

Scroll

Løsningen

Brugervenlig og moderne hjemmeside

Resultatet af design og udvikling af Nielsen Reklames nye hjemmeside blev en mere brugervenlig hjemmeside samt et moderne design.

Desuden blev hele backend systemet med gavevælger for virksomheder opgraderet, så Nielsen Reklame i fremtidige kan spare tid og ressourcer på deres håndtering af kunderne, og fokusere mere på deres kerne forretning.

Kunden siger

Brand by Hand har designet vores nye hjemmeside – utrolig flot design af deres designer Nicoline Berthelsen. De (Ebbe, Mikkel og Nicoline) har fra første møde virket effektive og professionelle. Kan varmt anbefales.

Susanne Nielsen
Medejer Nielsen Reklame

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed