Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Nielsen Reklame

En gaveshop med uendelige muligheder og brugervenlighed i fokus

Fakta om case

Kunde

Nielsen Reklame

Udvikler

WordPress

Desinger

Nicoline Berthelsen

Opgaven

Transformation af CMS system

Nielsen Reklame er en virksomhed som tilbyder deres kunder firmagaver i særklasse. Med et usædvanligt stort udvalg af gaver, kan virksomheder selv sammensætte deres egne gaveshops til medarbejdere.

For Nielsen Reklame var opgaven at flytte deres gamle system over i et mere brugervenligt CMS som WordPress, og samtidig give deres hjemmeside en grafisk makeover. Desuden skulle vi varetage overflytningen fra det gamle system til det nye og sørger for alle funktioner kom med over.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

En brugervenlig og moderne
løsning

Resultatet af design og udvikling af Nielsen Reklames nye hjemmeside blev en mere brugervenlig hjemmeside samt et moderne design.

Desuden blev hele backend systemet med gavevælger for virksomheder opgraderet, så Nielsen Reklame i fremtidige kan spare tid og ressourcer på deres håndtering af kunderne, og fokusere mere på deres kerne forretning.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Fokus på deres brand identitet
og produkter

Vi hos Brand by Hand har haft fornøjelsen af at designe kundens nye hjemmeside med den optimeret styling. Fra vores allerførste møde har vi arbejdet effektivt og professionelt. Vi er stolte over at have leveret en hjemmeside, som vi kan anbefale på alle fronter.

Udforsk mere af Nielsen Reklame

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed