Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Branding

Den visuelle udstråling definerer, hvordan brandet kommer til udtryk i omverdenen. Enhver organisation bør være i stand til at kommunikere, ikke kun hvad de tilbyder, men hvorfor. Brandet skal afspejle organisationens identitet og værdier.

Det første step i at skabe et godt brand er at forstå organisation bag.

Gennem analyse i samarbejde med virksomheden skaber vi fundamentet til at bygge brandet på. Vi undersøger den eksisterende visuelle identitet og overvejer, om den nøjagtigt afspejler organisationens sande karakter. Hvis der er mismatch, skal det løses.

Vi har mange års erfaring med at videreudvikle på eksisterende brands, rebrande en organisation eller skabe nye brands fra bunden. Det er essentielt, at vi i disse processer udfordrer organisationen til at finde løsninger. Løsninger som ikke kun beskriver organisationen, men identificerer den.

Kontakt os

Kommunikation

Vi hjælper dig med, hvordan forstå din målgruppe og skabe relevant indhold og effektiv digital kommunikation.

Rådgivning

Vores dygtige konsulenter rådgiver og vejleder dig, så vi kan hjælpe dig med den bedste digitale løsning efter dine behov.

Visuel identitet

Få den rette visuelle fremtoning af din virksomhed eller brand. Vi sikrer, at designet skaber genkendelighed.

Skal vi hjælpe med branding af din virksomhed?

Vi benytter værktøjer som workshops, interviews og analyse af kundebaser og offentlig kommunikation. Vores mål er at finde frem til hvordan organisationen differentierer sig fra andre konkurrenter på markedet.

Uanset hvor meget eller hvor lidt en organisation gør for at udbrede sit kendskab på markedet, så har det altid et brand. Det kræver, at man som organisation er klar til forandringer og løbende tilpasse sig markedet og forbrugerne.

Kontakt os

Skal vi kigge på jeres branding?

Føler I, at de fleste kender jer og forstår jeres organisation? Vi vil gerne byde på en uforpligtende snak, for at drøfte jeres brand potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed