Mark & Waldorf

Inspirerende webshop fyldt med lækkert interiør, gaveideer og accessories

Fakta om case

Kunde

Mark & Waldorf

Opgaven

Nyt online e-handelsunivers

Mark&Waldorfs inspirerende webshop er fyldt med lækkert interiør, gaveideer og accessories, og så er den redesignet af Brand by Hand.

Det kreative par bag webshoppen har skabt et helt univers fyldt med nøje udvalgte tæpper, smukke plakater, velduftende sæber – og alt derimellem. Webshoppen afspejler i dag det personlige projekt som virksomheden er, og skildrer på overskuelig vis de mange lækre produkter.

Scroll

Løsningen

Øget konvertering og omsætning indenfor det første år

Hos Brand by Hand er vi umådeligt stolte af, at have skabt en webshop, der gør brugeroplevelsen til en inspirerende, visuel og personlig rejse. Hos MarkWaldorf.dk har vi blandt andet skabt nogle af disse resultater:

  • 52%  øget konvertering
  • 84%  øget online omsætning
  • 59.578  flere besøgende

 

Kunden siger

Brand by Hand er dem du skal have fat i hvis du skal ha lavet hjemmeside! De er ikke bare dygtige, kreative, hurtige, billige og sjove – men aller vigtigst er det, at de ikke bare er “computerdrenge” – de har æstetikken med, de ser de bittesmå detaljer, som netop i web verdenen betyder alt.

Jeg ku’ blive ved – og nej, jeg har ikke fået penge for at rose dem!

Marlene Waldorf
Indehaver

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop kaffe?

Er du til filter, latte, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop kaffe, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os