Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Glad Tand

Ny hjemmeside og design til populær tandlæge i København

Fakta om case

Kunde

Glad Tand

Udvikler

WordPress

Opgaven

Mere fokus på design og SEO

Glad Tand er en stor tandlægekæde, som ligger i København og servicere mange forbrugere i hele området. Deres gamle hjemmeside afspejlede ikke den kvalitet og det brand som tandlægeforretningen ønskede.

De ønskede at få et mere moderne look på deres hjemmeside, samtidig med det var vigtigt for dem at få nogle landingpages, der gjort det lettere for deres forbrugere at lande på det konkrete indhold, som er relevant for lige netop den pågældende bruger

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Udarbejde en visuel og moderne hjemmeside

Den nye hjemmeside til Glad Tand blev udviklet og skræddersyet i et brugervenligt CMS, som fremadrettet gør det lettere for dem at tilrette siden, men også at skabe nyt indhold på hjemmesiden.

Hjemmesiden er hurtigt og optimeret til mobil således at det giver en god og positivt brugeroplevelse at side på hjemmesiden og navigere rundt.

Se den fulde løsning her

 

Samarbejdet

Hurtig website med brugervenlig navigation

Vi har hjulpet Glad Tand med at udarbejde en visuel og moderne hjemmeside. Den afspejler deres brand på en nutidig måde og giver deres kunder følelsen af, at de allerede sidder i tandlægestolen fra første besøg online.

Desuden har vi implementeret en brugervenlig online bookingsystem, der giver patienterne mulighed for nemt at vælge tidspunkter, der passer bedst ind i deres travle hverdag.

Udforsk mere af Glad Tand

Scroll

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed