Glad Tand

Nyt website og design til en af KBH’s mest populære tandlæger

Fakta om case

Kunde

Glad Tand

CMS

WordPress

Opgaven

Mere fokus på design og SEO

Glad Tand er en stor tandlægekæde, som ligger i København og servicere mange forbrugere i hele området. Deres gamle hjemmeside afspejlede ikke den kvalitet og det brand som tandlægeforretningen ønskede.

De ønskede at få et mere moderne look på deres hjemmeside, samtidig med det var vigtigt for dem at få nogle landingpages, der gjort det lettere for deres forbrugere at lande på det konkrete indhold, som er relevant for lige netop den pågældende bruger

Scroll

Løsningen

Flot og hurtigt website

Den nye hjemmeside til Glad Tand blev udviklet og skræddersyet i et brugervenligt CMS, som fremadrettet gør det lettere for dem at tilrette siden, men også at skabe nyt indhold på hjemmesiden.

Hjemmesiden er hurtigt og optimeret til mobil således at det giver en god og positivt brugeroplevelse at side på hjemmesiden og navigere rundt.

Scroll

Kunden siger

Brand by Hand har hjulpet os med udarbejde en flot og moderne hjemmeside, som vi er stolte af at vise frem til vores kunder. Den afspejler vores brand på en nutidig måde og giver vores kunder følelsen af, at de allerede sidder i tandlægestolen fra første besøg online.

Martin / Gladtand.dk

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed