Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Webudvikling

Hos os får du en skalérbar og brugervenlig løsning, der lever op til tidens digitale krav og skaber gode resultater. Du bliver altid sat grundigt ind i de systemer, vi bruger, så du selv kan håndtere din løsning.

Skræddersyede designs kodet fra bunden

Vi er passionerede omkring den digitale verden og arbejder hårdt for at sikre, at vores team altid er opdateret med de seneste innovationer og tendenser inden for webudvikling.

Vi stræber efter at være pionerer inden for vores felt og sikre, at vores kunder altid får den bedste og mest moderne løsning.

Alt udvikling er kodet fra bunden og sker på vores testserver med brug af Git til versionsstyring for at sikre den bedste kvalitet. Hermed kan koderne testes og valideres inden implementering.

Brug for et design til din hjemmeside?

 

WordPress

Vi er eksperter i WordPress, som er verdens mest benyttede CMS, og har bestået tidens mange prøver.

SEO

Vi er SEO-eksperter og arbejder målrettet på at sikre, at vores kunders websteder ligger højt oppe i søgeresultaterne.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er en vigtig faktor, når der skal skabes en god brugeroplevelse og opnåes succes med en hjemmeside.

Skræddersyet design

Vores dygtige designere laver skræddersyede design der passer til din virksomheds løsninger og behov.

Responsive websites

Vi sikrer, at websitet fungerer godt på forskellige enheder og tilpasser sig skærmstørrelsen, den vises på.

WooCommerce

Vores webshop løsninger er bygget på kernen af CMS-systemet WordPress med brug af modulet WooCommerce.

Hvorfor bruger vi WordPress til webudvikling?

Vi har valgt at dedikere os til WordPress som vores foretrukne CMS (Content Management System), da det giver os en anerkendt open-source platform, at bygge vores løsninger på. WordPress-hjemmesider fungere ved, at have en åben og tilgængelig teknisk motor, som vi kan tilpasse til lige netop dine behov.

WordPress er verdens mest benyttede CMS, og har bestået tidens mange prøver. I dag er det derfor nemt at bygge sikkerhed, fleksibel funktionalitet og brugervenlighed ind i et og samme produkt. Det gør, at vi kan drage nytte af de millioner af timer, som andre udviklere har dedikeret til WordPress siden det blev skabt i 2003.

Vil du vide mere?

Skræddersyet design til din hjemmeside eller webshop

Gennem et tæt samarbejde og ved at tage udgangspunkt i jeres brand og identitet, leverer vi et fuldstændigt designudkast til løsningen. Vi håndterer en bred vifte af designopgaver, lige fra mindre hjemmesider til avancerede applikationer.

Alle designs er skabt af vores erfarne in-house designere, der bruger de anerkendte Adobe-programmer. Vi garanterer høj kvalitet og professionel finish på alle vores designleverancer.

Gå til webdesign

Skal vi drikke en kop kaffe?

Er du til filter, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed