SKRÆDDERSYEDE OG UNIKKE LØSNINGER

Webudvikling

Hos os får du en skalérbar og brugervenlig løsning, der lever op til tidens digitale krav og skaber gode resultater. Du bliver altid sat grundigt ind i de systemer, vi bruger, så du selv kan håndtere din løsning.

Fra kreative designs til brugervenlige digitale løsninger

Vi brænder for den digitale verden, og gør alt for at sikre, at vores team er på forkant med innovationer inden for webudvikling.

For god tilgængelighed er det vigtigt, at webudviklingen er struktureret på en måde, der ikke bare ser godt ud, men er let for søgemaskiner og skærmlæsere at fortolke. Vi udvikler efter de nyeste SEO-standarder og semantisk kode for at sikre, at Google og andre søgemaskiner vil interagere med løsningen, præcis som vi vil have dem til.

Alt udvikling sker på vores testserver med brug af Git til versionsstyring for at sikre den bedste kvalitet. Hermed kan koderne testes og valideres inden implementering.

Se cases

Projektmodel til din vækstrejse

Opstartsmøde

Behovsanalyse

Design

Programmering

Lancering

Opstartsmøde

I vil kort blive præsenteret for hvem vi er og vores kompetencer. Men vigtigst af alt så skal handle om jer. Vi er interesseret i at høre mere omkring jeres forretning udover det vi har kunne researche os frem til inden mødet. Typisk er det følgende emner, som vi vil spørge ind:

 • Produkter / services
 • Målgruppe
 • Kommunikation
 • Vision

Vi skal snakke om jeres behov, budget og forventninger til projektet til at skabe en behovsanalyse i næste fase, så projektet står knivskarpt og fuldt koordineret.

Behovsanalyse

Det første skridt i ethvert projekt er at kortlægge det digitale landskab for jer med en konkret analyse af jeres behov. Hvor befinder jeres målgrupper sig? Hvad er deres adfærd? Og hvordan kan vi nå dem? Vi har følgende muligheder i denne fase:

 • Workshop
 • Konceptudvikling
 • Skitsering
 • Sitemap
 • Teknisk kravspecifikation

I er eksperterne omkring jeres forretning, og vi er specialisterne indenfor digitale løsninger. Behovsanalysen sikrer at vi finder den rette løsning for jer med tilegnelse af viden omkring jer som organisation.
Jeres projektteam bliver fastsat med tilknyttet konsulent, designer og udviklere.

Design

Design af løsningen foregår i iterative processer med produktion og feedback. Alle vores designs er unikke med brug af Adobe-programmer til at lave illstrationer, ikoner, billeder og prototyper i bedste kvalitet.

 • I første proces laver vores designer et designoplæg på forsiden som tilpasses efter jeres feedback.
 • Når forsiden er godkendt producerer designeren oplæg på de udvalgte undersider fra behovsanalysen.
 • I kommer med feedback på undersiderne og designeren retter til indentil I er tilfredse og designet er godkendt.

Det godkendte design laves klar til udvikling af designeren, så vi sikrer at den endelige løsning stemmer overens med det design og udtryk I er kommet frem til.

Programmering

Jeres udvikler i projektteamet opsætter en testserver med Git til at starte programmeringen af jeres løsning. Designet leveres til udvikleren med gennemgang fra designeren.

Løsingen bliver udviklet på kernen af WordPress ud fra designet med kodning af funktioner, effekter og eventuelle integrationer. Alle kodning- og SEO-standarder bliver fulgt i denne proces.

Tilpasning til diverse browsere, devices og skærmstr. laves inden endelig test af løsningen. Den fuldt kodet løsning bliver gennemgået af designeren med eventuelle tilpasninger.

Inden lancering får I adgang til jeres løsning på vores testserver til gennemgang og for at sikre, at indholdet er opdateret.

Lancering

Vi indsamler de nødvendige informationer til at kunne lave flytningen, så vi sikrer at mail og alt andet virker som det skal.

Sammen fastsætter vi en lanceringsdato for løsningen, så I ved præcis hvornår den nye løsning er live.

Under lancering opsætter vi tracking og tester løbende. Dette tager typisk en dag med en nedetid under 1 time.

Efter lancering følger vi op på performance og eventuelle optimeringer.

Vi tilbyder supportaftaler, hvor I løbende kan få de ressourcer og den rådgivning, som I har brug for.

Design til din hjemmeside

Et godt design øger den opfattede kvalitet af et produkt – eller en hjemmeside! Med andre ord vil et sjusket layout medføre, at dine besøgende får et dårligt indtryk af din virksomhed, altså kan du miste potentielle kunder.

Vores designproces starter med dit behov, og slutter ganske enkelt først, når du er tilfreds. Med afsæt i dine behov udarbejder vi et designudkast, som vi sammen forfiner, indtil du er tilfreds med resultatet. Således får du en stærk visuel identitet, der afspejler din virksomhed.

Ethvert touchpoint med din hjemmeside bør afspejle din fortælling i både udseende og oplevelse.

Se mere om design

Hvorfor WordPress til webudvikling?

Vi har valgt at dedikere os til WordPress som vores foretrukne CMS (Content Management System), da det giver os en anerkendt open-source platform, at bygge vores løsninger på. WordPress-hjemmesider udemærker sig ved, at have en åben og tilgængelig teknisk motor, som vi kan tilpasse til lige netop dine behov.

WordPress er verdens mest benyttede CMS, og har bestået tidens mange prøver. I dag er det derfor nemt at bygge sikkerhed, fleksibel funktionalitet og brugervenlighed ind i et og samme produkt. Det gør, at vi kan drage nytte af de millioner af timer, som andre udviklere har dedikeret til WordPress siden det blev skabt i 2003.

Ring til os og hør mere

Lyst til en snak?

Hos Brand by Hand vil vi gerne hjælpe med at udvikle din nye hjemmeside, så den passer til lige netop dig og dine behov. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os*