Admiral Hotel Copenhagen

Prominent Københavnsk Hotel opgraderede deres online forretning

Fakta om case

Kunde

Admiral Hotel

CMS

WordPress

Design

Admiral Hotel

Opgaven

Udvikling af hjemmeside & booking engine

Admiral Hotel søgte at opgradere deres online brand med en ny identitet, samt forsimple deres gamle site. Udover det så var der blevet valgt en ny booking engine, som skulle implementeres på hjemmesiden, så brugere let og hurtigt kunne booke værelse.

Udover selve opgaven var der meget fokus for Admiral Hotel på at alt det gamle SEO værdig fra den gamle hjemmeside skulle bibeholdes ved overflytning, samt at overflytningen skete uden at være til gene for deres brugere.

Scroll

Løsningen

Moderne design med integreret booking engine

Admiral Hotels nye design blev udarbejdet i tråd med den nye strategi, som virksomheden rullede ud på samme tidspunkt. Der blev fokuseret på at skabe en moderne look’n’feel, samtidig med at alt information skulle være let tilgængeligt for brugeren.

Desuden blev deres nye booking engine integreret på hjemmesiden således at det er muligt for besøgende at booke direkte igennem hjemmesiden, hvorefter data blev skudt over i en moderne booking engine igennem et special kald på API’et.

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed