Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Admiral Hotel Copenhagen

Admiral Hotel opgraderer deres online forretning & booking

Fakta om case

Kunde

Admiral Hotel

Udvikler

WordPress

Desinger

Admiral Hotel

Opgaven

Udvikling af hjemmeside & booking engine

Admiral Hotel søgte at opgradere deres online brand med en ny identitet, samt forsimple deres gamle site. Udover det så var der blevet valgt en ny booking engine, som skulle implementeres på hjemmesiden, så brugere let og hurtigt kunne booke værelse.

Udover selve opgaven var der meget fokus for Admiral Hotel på at alt det gamle SEO værdig fra den gamle hjemmeside skulle bibeholdes ved overflytning, samt at overflytningen skete uden at være til gene for deres brugere.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Moderne design med integreret booking engine

Admiral Hotels nye design blev udarbejdet i tråd med den nye strategi, som virksomheden rullede ud på samme tidspunkt. Der blev fokuseret på at skabe en moderne look’n’feel, samtidig med at alt information skulle være let tilgængeligt for brugeren.

Desuden blev deres nye booking engine integreret på hjemmesiden således at det er muligt for besøgende at booke direkte igennem hjemmesiden, hvorefter data blev skudt over i en moderne booking engine igennem et special kald på API’et.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Tæt partnerskab og problemfri overgang

Samarbejdet mellem Admiral Hotel og vores team var afgørende for projektets succes. Fra starten satte vi os ned med Admiral Hotel for at forstå deres unikke behov og visioner for deres nye online identitet og bookingproces.

Der blev etableret et tæt samarbejde, hvor Admiral Hotel havde løbende indflydelse på design, funktioner og implementering. Dette gjorde det muligt for os at skræddersy løsningen præcis efter deres ønsker og behov.

Udforsk mere af Admiral Hotel

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed