Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Jakobsen & Co

Multisite-struktur med fokus på æstetik og unikke brugeroplevelser

Fakta om case

Kunde

Jacobsen & Co

Udvikler

WordPress

Desinger

Brand By Hand Aps

Opgaven

En fælles platform til mange restauranter

Vi hjalp Jacobsen & Co med at skabe en fælles platform til deres mange restauranter, der tillod dem at dele information på tværs af hjemmesiden og styrke deres online tilstedeværelse. Opgaven var at skabe en ensartet æstetik og navigationsstruktur på tværs af alle siderne.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Multisite-struktur og unikke brugeroplevelser

Vi designede og udviklede en speciallavet multisite-struktur i WordPress, der tillod Jacobsen & Co at administrere alle deres restauranter på en samlet platform. Vi skabte også unikke brugeroplevelser for hver enkelt restaurant, som skilte sig ud og gav kunderne en autentisk oplevelse af hver restaurant.

Samarbejdet

Fokus på æstetik og brugeroplevelser

Vi samarbejdede tæt med Jacobsen & Co for at forstå deres behov og krav til design og funktionalitet. Vi fokuserede på æstetik og brugeroplevelser for at skabe en unik og autentisk platform for hver enkelt restaurant. Resultatet var en multifunktions hjemmeside, der øgede online synlighed og styrkede Jacobsen & Co’s brand.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed