Skuffesiden

Start til slut idé udvikling og design af Danmarks største side for Skuffesalg

Fakta om case

Kunde

Skuffesiden

CMS

WordPress

Design

Nicoline Berthelsen

Opgaven

Skabe en platform, hvor brugere kan oprette boligannoncer og interagere med hinanden

Skuffesiden, der indtil da kun havde eksisteret på Facebook, ville have skabt en visuel tilstedeværelse under eget navn. Vi tog derfor en dialog om, hvordan siden skulle fungere, hvad den skulle indeholde og hvilke muligheder brugerne skulle have.

Brugerne skulle kunne oprette en boligannonce og interagere med hinanden. Derudover ønskede skuffesiden at kunne tilbyde andre ydelser, som skulle præsenteres for brugerne.

Scroll

Løsningen

En skræddersyet løsning med fleksible muligheder og maksimal brugerinteraktion

Resultatet blev en elegant moderne hjemmeside, der indbyder til interaktion. En informationsrig platform, hvor brugerne er med til at skabe indholdet, i form af deres boligannoncer.

Kommunikationen mellem brugerne fungere i en intuitivt chatfunktion, der sørger for at brugerne bliver på platformen, fremfor at kommunikationen foregår uden for platformen.

Samarbejdet

Et succesfuldt samarbejde: Fra idé til en elegant og informationsrig platform

Ved at samarbejde om en skræddersyet løsning med maksimal brugerinteraktion, opnåede vi en elegant og moderne hjemmeside.

Platformen tillod brugerne at skabe indhold i form af boligannoncer og kommunikere med hinanden gennem en intuitiv chatfunktion, der holdt brugerne på platformen. Resultatet var en informationsrig platform, der inspirerede til aktiv brugerinvolvering.

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed