Østjysk Vinforsyning

Udvikling af nyt e-handelssystem til professionel vingrossist

Fakta om case

Kunde

Østjysk Vinforsyning

Opgaven

Nyt e-handelssystem

Østjysk Vinforsyning er en af Danmarks største vinimportører og havde brug for et nyt, moderne e-handelssystem, hvor deres forbrugere og B2B kunder kan se deres udvalg af vine.

E-handelssystem skulle desuden udvides så Østjysk Vinforsynings kunder ville have mulighed tilgå data fra deres ERP-system på selve hjemmesiden, og derved skabe en hjemmeside som ville kunne fungere som backend system for alle Østjysk Vinforsynings kunder.

Scroll

Løsningen

Robust og moderne e-handel

I forbindelsen med opgradering af den nye e-handel fik vinforsyning.dk og nyt grafisk look, som passer til deres visuelle identitet. Hjemmesiden blev desuden opgraderet med information fra hele deres vinkatalog, som automatisk opdateres fra ERP.

E-handelsløsningen blev implementeret med en avanceret og specialudviklet prismatrix, som blev leveret af ERP systemet. Udover det er alt data fra ERP repræsenteret over i et visuelt GUI på hjemmesiden og ydermere er der blevet udviklet nye funktioner, som gør det lettere som kunde at finde lige netop de vin man ønsker at bestille.

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed