Skærtoft Mølle

Redesign af hjemmeside der afspejler Skærtoft Mølles kvalitet

Fakta om case

Kunde

Skærtoft Mølle

CMS

WordPress

Design

Eva Ravn

Opgaven

En multifunktionel hjemmeside, med alt hjemmebageren har brug for

Vi skulle i samarbejde med Skærtoft mølle, skabe et online univers, med alt hjemmebageren har brug for. Der skule være en sektion med opskrifter, en sektion med tips og tricks og til sidst en webshop, hvor kunden vil kunne bestille friskmalet mel, fra Skærtoft mølle.

Hjemmesidens backend skulle være intuitiv, så de selv løbende, vil kunne tilføje produkter, nye opskrifter og tips og tricks.

Scroll

Løsningen

En skræddersyet løsning med en rødtråd fra opskrifter til køb af produkter

Resultatet blev en elegant og let overskuelig hjemmeside, med en direkte forbindelse mellem opskrifterne på siden og produkterne i webshoppen.

I backend er sektionerne opdelt i hver deres menupunkter. Opskrifter er et punkt for sig selv, med en standard opskrift opsætning, der ligeledes kan ændres efter behov. Det samme er gældende for produkterne samt tips og tricks.

Samarbejdet

Optimeret organisering og navigation

Samarbejdet mellem os og kunden førte til udviklingen af en skræddersyet løsning, som havde en rød tråd fra opskrifter til køb af produkter.

Målet var at skabe en elegant og overskuelig hjemmeside, der kunne tilbyde brugerne direkte adgang til forskellige sektioner, opskrifter, produkter samt tips og tricks . På den måde kunne vi sikre en optimal organisering og navigering på siden.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed