Gaspejsebutikken

Reference
Gaspejsebutikken

En webshop der sælger gaspejse med base på Sjælland er designet hos Brand by Hand. Shoppen skulle gøres overskuelig og der blev derfor designet grafik til de mange forskellige gaspejse butikken har på lager – derved er siden blev visuelt stærk og nem at finde rundt på.

Vi designer ud fra ønsker omkring farver, idéer og billeder – og sammen når vi frem til den bedste løsning for alle parter.

Læs om webshops

Siden indeholder bl.a.:

  • Online salg
  • Specialdesignet produktopstilling
  • Opsætning af katalog og cases
  • Kontaktformular
Besøg webshoppen ved at klikke her

Vi giver Brand by Hand de bedste anbefalinger og håber at mange vil få glæde af deres store ekspertise

“Vi fik meget tidligt i processen lov til at begynde arbejdet med at oprette varer på webshoppen. Det har givet en god forståelse for hvordan siden arbejder og i flere tilfælde har Emil (udvikler) rettet siden til, efterhånden som vi fik nye ideer – uden ekstraregninger!

Nu er Gaspejsebutikken.dk i luften og vi har fået den flotteste hjemmeside og webshop. Den er blevet fuldstændig som vi har ønsket – overskuelig, flot og let at finde rundt på og meget søgbar på Google!

Vi er super tilfredse med samarbejdet med Brand by Hand – de har holdt hvad de lovede os fra starten. De er super professionelle i deres arbejde.
Vi giver Brand by Hand de bedste anbefalinger og håber at rigtig mange vil få glæde af deres store ekspertise.”

– Lone Friis, Gaspejsebutikken.dk