Furesø Museer

Reference
Furesø Museer

Furesø Museer er et kulturhistorisk museum, der har rødder i Furesø Kommune. De brænder for at belyse og forske i kommunens fortid med fokus på indfødte og tilflyttere, opland og by og forholdet mellem land og by. Der forskes i minoritetskulturen, men samtidig også i indvandringens kulturhistorie.

I skabelsen af hjemmesiden har vi fokuseret på at få deres passion for historien til at skinne i gennem. Det har vi blandt andet gjort ved at skabe en oversigt over de forskellige museer, som består af Mosegaarden, Flyvestationen og Cornelen. Vi har ydermere designet hjemmesiden til Immigrantmuseet i Furesø, hvor der blandt andet er indlejret et system til booking af foredrag.

Læs om hjemmesider

SIDEN INDEHOLDER BL.A.:

  • Bibliotek med undervisningsmateriale
  • Billedgallerier
  • Kalender med særudstillinger
Besøg hjemmesiden ved at klikke her

Varme anbefalinger fra Furesø Museer

“Brand by Hand er et super dygtigt team af fagfolk, som har lavet to flotte nye hjemmesider både til Furesø Museer og Immigrantmuseet. Det har hele vejen i gennem været en rigtig god proces med en god og tæt dialog. De reagerer altid hurtigt på vores henvendelser, uanset hvad det måtte dreje sig om, er altid søde og rare at snakke med og har en god forståelse for hvad det er, vi efterspørger. Et meget tilfredsstillende forløb. Vi kan kun varmt anbefale dette webbureau.”

– Furesø Museer