Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Fredsted Studio

Unikt og skræddersyet håndværk til både private og virksomheder

Fakta om case

Kunde

Fredsted Studio

Udvikler

WordPress

Opgaven

Design, udvikling og håndtering af nyt website

Ved overtagelsen af Fredsted Studios hjemmeside, fik vi opgaven om at designe og udvikle et nyt webdesign til deres hjemmeside, som i højere grad levede op til den høje standard de også har i deres produkter.

Desuden skulle vi skabe en hjemmeside, som afspejler et tidløst brand. Hjemmesiden skal afspejle Fredsted Studio, der tilbyder et produkt af usædvanlige høj kvalitet og derfor var opgaven i høj grad fokuseret på det grafiske design.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

En tidløs og minimalistisk hjemmeside

Fredsted Studios nye hjemmeside bygger på en æstetisk og minimalistisk stil, som er krydret med nogle specielle funktioner, som giver en unik og anderledes brugeroplevelse.

På hjemmesiden kan man gå på opdagelse i deres forskellige kollektioner og søge inspiration i deres billedgalleri. Desuden er det muligt at tilgå hjemmesiden på engelsk og i en mobiloptimeret udgave.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Skræddersyet løsninger til netop deres kundesegment

 

Vores samarbejde tog udgangspunkt i klare ønsker og høje forventninger til deres website i forhold til det grafiske udtryk, samt de mange tilpassede løsninger til netop deres kundesegment.

Igennem hele processen har vores samarbejde haft fokus på høj professionalisme og eksekveret de ønsker og behov fredsted studio havde.

Udforsk mere af Fredsted Studio

Scroll

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed