Fredsted Studio

Unikt og skræddersyet håndværk til både private og virksomheder

Fakta om case

Kunde

Fredsted Studio

CMS

WordPress

Opgaven

Design, udvikling og håndtering af nyt website

Ved overtagelsen af Fredsted Studios hjemmeside, fik vi opgaven om at designe og udvikle et nyt webdesign til deres hjemmeside, som i højere grad levede op til den høje standard de også har i deres produkter.

Desuden skulle vi skabe en hjemmeside, som afspejler et tidløst brand. Hjemmesiden skal afspejle Fredsted Studio, der tilbyder et produkt af usædvanlige høj kvalitet og derfor var opgaven i høj grad fokuseret på det grafiske design.

Scroll

Løsningen

Tidløs og minimalistisk stil

Fredsted Studios nye hjemmeside bygger på en æstetisk og minimalistisk stil, som er krydret med nogle specielle funktioner, som giver en unik og anderledes brugeroplevelse.

På hjemmesiden kan man gå på opdagelse i deres forskellige kollektioner og søge inspiration i deres billedgalleri. Desuden er det muligt at tilgå hjemmesiden på engelsk og i en mobiloptimeret udgave.

Scroll

Kunden siger

Vi har derfor haft store ønsker og høje forventninger til vores website i forhold til det grafiske udtryk, samt de mange tilpassede løsninger til netop vores kundesegment. Igennem hele processen har Brand By Hand vist en høj professionalisme og eksekveret de ønsker og behov vi lige præcis havde til forløbet.

Med deres ærlighed, tillidsfulde og hjælpsomme tilgang, til det vi på mange områder er grønne på, gør at vi til hver en tid vil anbefale Brand By Hand.

Med Brand By Hand er det ikke kun ren business, men et tæt samarbejde med gode venner af huset.

Mette / Fredstedstudio.com

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed