Integrationer

Skab mere på bundlinjen med automatisering. Med integrationer kan mange processer automatiseres for at spare tid, undgå fejl og skabe et bedre flow på jeres digitale løsning.

Intergrationer vores kunder oftest bruger


Integrationen bruges ofte til:
  • Hurtig mobilbetaling
  • Shop integration

Integrationen bruges ofte til:
  • Fragt til privat adresse
  • Fragt til pick-up-point

Integrationen bruges ofte til:
  • Automatisk fakturering
  • Shop integration
  • Automatisk bogføring

Integrationer mellem dine nøglesystemer

Har du behov for at få flyttet data mellem din hjemmeside eller webshop og dine øvrige systemer? Så kan vi hjælpe dig med at lave integrationer, der aflaster de manuelle arbejdsgange, og minimerer risikoen for fejl. Dermed kan du spare tid på alt fra produktoprettelse og brugeradministration til fragt og forsendelse.

Skræddersyede plugins eller API- udvikling

Har du en original idé, eller et behov der kun kan imødekommes med en skræddersyet integration, kan vi hjælpe dig videre. Har du behov for at få flyttet data mellem din hjemmeside eller webshop og dine øvrige systemer? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

De mest værdiskabende typer af integrationer

Booking og tilmeldinger

Rapportering og KPI

Betalingsløsninger og abonnementer

CRM og nyhedsbrev

Geolokation

Andre integrationer?

Der findes et hav af forskellige systemer for online booking og tilmeldinger. Med tilgang til deres API kan vi integrere systemerne på hjemmesiden og anvende data på tværs af systemerne. Vi har udviklet flere løsninger med Direct-book, Suite8, GeckoBooking, SuperSaSS og mange flere.

Få et indblik i brugernes anvendelse af jeres digitale løsning med avanceret tracking. Vi kan opsætte automatisk rapportering omkring brugeradfærd med opsætning af konkrete mål og KPI’er som sendes til jeres mail dagligt, ugentligt eller hver måned. Hermed kan I følge performance af jeres løsning.

Hvis du har en webshop er det oftes vigtigt at kunne holde styr på din betalinger, og måske abonnementer, fra dine kunder. Her kan en integration være behjælpelig med at få din data fra et sted til et andet på et par sekunder.

Hvis du har brug for at få information fra din hjemmeside til dit CRM system, så har du brug for en integration. Vi kan integrere data ind i de fleste CRM systemer så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Har du brug for at sende dine brugere til en special sprogversion af din hjemmeside, eller vil du gerne have at systemet selv udfylder data baseret på hvordan i verden dine forbrugere befinder sig. Så kan en integration op imod Geolokation være den rigtige løsning for dig.

Vi kan tilføje lige netop den integration som du har brug for på din hjemmeside. Kontakt os og lade os høre hvordan vi kan hjælpe dig og din online forretning.

Brug for hjælp til integrationer?

Vi står altid klar med en hjælpende hånd til integrationer på dit website og de spørgsmål du må have omkring dette.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.