Hjemmesider

HJEMMESIDER MED UNIKT DESIGN

Vi leverer skræddersyede hjemmesider

Vælger du Brand by Hand, får du professionelle hjemmesider til skarpe priser. Her skaber vi brugervenlige hjemmesider med kvalitet og personlighed i højsædet. Vi tilbyder hjemmesider, der er unikt designede og som ikke kun er tilpasset dine ønsker og behov, men også diverse skærmstørrelser og devices.

Udover en mobiloptimeret hjemmeside, modtager du til sidst videoguides, der gør, at du uden bekymringer kan opdatere din hjemmeside selv. Du kan altså nemt ændre din hjemmeside og vedligeholde den med nye billeder og opdaterede tekster.

Hos Brand by Hand slipper du for uforudsete udgifter og betaler kun for det, du har brug for. Du vælger den hjemmesideløsning, der passer bedst til dig og får en hjemmeside til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Mobiloptimerede hjemmesider hos Brand By Hand

Mobiloptimeret

Brand by Hand sørger for at din hjemmeside vises optimalt på alle tablets

Unikt design

Vores grafiske designer skaber et unikt design lige til dig og dit behov

Videoguides ved køb af hjemmeside hos Brand By Hand

Videoguides

I slutforløbet modtager du diverse videoguides, der hjælper dig på vej

Få et personligt design

Hos Brand by Hand går vi meget op i at få din virksomheds personlighed frem gennem det visuelle udtryk. Vi er medskabende i hele processen og gør vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Vores grafikere har øje for detaljen og skræddersyer et design specielt til dig. Vi kan både skabe en visuelt identitet og grafik til trykte materialer.

Vi sætter en ære i et godt samarbejde

Vores team består hovedsageligt af webudviklere og designere, som er eksperter i at tilpasse hjemmesider og webshops efter kundens behov. Vi sætter altid kunden i fokus og udfører et unikt stykke arbejde for hvert eneste samarbejde. På kontoret i Aarhus fokuserer vores arbejde sig på kvalitet og personlighed.

Visuel identitet
Vores grafikere er eksperter i at skabe en stærk visuel identitet. De designer både trykte materialer såsom foldere og visitkort, men også logoer og symboler. Du har hermed mulighed for at skabe din virksomheds personlige stil og udtryk, hvilket har stor betydning for helhedsindtrykket af virksomheden.

I udarbejdelsen af hjemmesiderne lægger vi stor vægt på brugervenlighed. Dette gælder brugervenlighed for både udefrakommende brugere, men også for dig som administrator af siden. Du kan nemt opdatere siden med tekst og nye billeder.

Højt engagement
Hos Brand by Hand er vi medskabende i hele processen, og går op i at vi fremadrettet bevarer den gode kontakt med kunden, sådan at kvaliteten på hjemmesiden forbliver høj. Vi har et højt engagement i hver enkel opgave, vi påtager os og er stolte af vores håndværk.

Få styr på det praktiske arbejde med en hjemmeside fra brand by hand

Vi tilbyder dig løbende support og rådgivning, så du får succes med din nye hjemmeside. Det betyder, at du ikke skal bruge din tid på uforudsete problemer og tekniske opdateringer på din hjemmeside. Det sørger vi for.