Workcation i Fjellerup

Workcation i Fjellerup

I sidste måned kom vi hjem fra vores årlige workcation, hvor turen i år gik til Fjellerup. Vi var i alt 12 medarbejdere afsted, som både bestod af vores Aarhus afdeling samt vores lille nye afdeling i København.

Ligesom sidste år havde Brand by Hand lejet et rigtig lækkert og stort sommerhus, hvor der var plads til alle – og igen i et sommerhus med pool, sauna og jacuzzi, samt mange forskellige aktiviteter som f.eks. billiard, bordtennis og dart. Der var så meget at give sig til, at vi simpelthen ikke havde tid nok.

Vi var rigtig heldige med vejret – solen skinnede alle dage, og vi nød det fuldt ud. Vi havde mange udendørs aktiviteter, så det passede os helt perfekt.

I forhold til vores workcation sidste år var der lagt flere pauser ind i programmet, så vi havde mere tid til de forskellige øvelser.  Pauser hjalp os også til at komme tættere på hinanden. Vi fik snakket meget på kryds og tværs om de ting, man ikke har tid til at snakke om i hverdagen.

Samarbejde og kommunikation

Der var lagt stor vægt på, at de øvelser og de opgaver som var på programmet, krævede at vi både kunne samarbejde og kommunikere med hinanden uanset afdeling eller funktion vi har i virksomheden.

Vi fik arbejdet med forskellige teambuilding øvelser, hvor sammenhold og samarbejde var vigtigt. Ligeledes prøvede vi også kræft af med kommunikationsøvelser – En simpel kommunikationsøvelse med legoklodser gav os alle et bevis på, hvilken effekt kommunikation kan have internt i en virksomhed. Det var vildt at se, hvordan kommunikation kan påvirke resultatet samt vejen til resultatet. Det er en øvelse, som alle medarbejdere stadig husker tydeligt og tænker tilbage på, som den mest bemærkelsesværdige øvelse på workcation.

Vi fik besøg udefra

På vores workcation fik vi besøg af World of Adventure, som til dagligt arbejder med teambuilding i virksomheder. Vi blev inddelt i tre hold, der hver fik udleveret en tablet, hvor vi blev introduceret til en mission, vi skulle på. For at løse missionen krævede det, at vi kunne samarbejde, løse gåder og arbejde under tidspres. Ved at svare rigtigt på spørgsmål kunne man indsamle points og derved blev der fundet et vinderhold.

Løbeklubben

Tilbage i februar startede vi i Brand by Hand en løbeklub for alle virksomhedens ansatte, som er afsted én gang i ugen efter arbejde. Selvom vi var på workcation holdte løbeklubben ikke fri, så kl. 7 fredag morgen var løbeklubben afsted inden dagens aktiviteter gik i gang.

Et innovativt projekt

Fredag middag afholdte vi et hackathon, hvor vi både skulle være innovative og kreative. Et hackathon handler om at brainstorme og samarbejde om at skabe en konceptudvikling eller videreudvikling af eksisterende projekter.

Vores opgave var at skabe et nyt mødelokale, hvor hverken økonomi eller teknologi skulle begrænse os. Her kom der nogle meget spændende og interessante bud på, hvordan et fremtidigt møde hos Brand by Hand kan se ud.

En rar og festlig afslutning

Den sidste øvelse  på workcation var en positivitetsøvelse, hvor man skrev en positiv ting om sin kollega på en post-it-seddel, som man efterfølgende satte på ryggen af kollegaen. Til sidst skulle hver medarbejde læse alle de post-it-sedler op, som ens kollegaer havde skrevet til én.

Dette var en rigtig god måde at give hinanden ros på og få sagt de ting, som man måske ikke lige får sagt i hverdagen. Det var bestemt en øvelse, der gav en rigtig god stemning i sommerhuset og en fantastisk måde at afslutte en workcation på.

Efter alle de planlagte aktiviteter var ovre, holdt vi en fest i sommerhuset. En fest hvor der blev afholdt flere konkurrencer i det famøse ”Pong Olympics”, Thunderpong, høj musik samt en slush ice-maskine.

Måske dette også kunne interessere dig...