Vi prioriterer fællesskabet

Vi prioriterer fællesskabet

Hos os er det vigtigt med et godt socialt miljø. Vi sætter stor pris på humor og tror på, at det også bidrager til et bedre arbejdsmiljø. Det forbedrer blandt andet vores arbejdsmæssige processer og styrker kvaliteten af vores færdige resultater.

Den gode stemning på kontoret gør, at vi også arbejder bedre sammen, hvilket gør os i stand til at sparre effektivt med hinanden. Det er ikke kun på kontoret, vi går op i den gode stemning – det er også uden for kontorets rammer. Vi arrangerer mange sociale arrangementer og prioriterer fællesskabet højt.

Vi har blandt andet været til chokoladesmagning hos Summerbird, på Street Food og i Tivoli Friheden til Fed Fredag.

Work + vacation = workation

I april 2018 var vi på vores første workation i Søndervig. Her havde vi lejet et dejlig stort sommerhus med både bordfodbold, bordtennis, spabad, pool og sauna. Der manglende absolut intet.

Vi havde heldigvis vejret med os i de dage, så alle vores teambuildingøvelser udfoldede sig i solens stråler. Til hver øvelse havde Morten sørget for, at vi kom på forskellige hold, sådan at vi fik samarbejdet med flest mulige. Vi skulle blandt andet bygge en bro med sugerør, bygge en bænk af træpaller og have bind for øjnene og danne et kvadrat med et reb.

I de forskellige konkurrencer kom alles konkurrencegen i spil, og folk gik til opgaverne med masser af gåpåmod og gejst. Selvom der blev udvekslet lidt faretruende blikke mellem de to hold i kampens hede, ødelagde det ikke den gode stemning.

Udover teambuilding stod den på workshops. Dem havde vi valgt at opdele i afdelinger for at få et større udbytte. Her blev der blandt andet kigget på UX (user experience) og nye kodningsmetoder. Vi kom også frem til, at det vi egentlig leverer, ikke bare er hjemmesider og webshops, men hele kunde- og brugeroplevelser.

På hjemmebesøg

Fællesskabsfølelsen kan sagtens føles helt familiær, så vi sætter gerne en lørdag af til hinandens selskab. I lørdags besøgte vi vores grafiker Eva hjemme hos hende i Vejle. Vi trodsede blæsten og opholdte os i haven til et spil crocket og kongespil. Da vi havde fået nok blæst, bevægede vi os indenfor, hvor vi spillede forskellige brætspil og legede gæt og grimasser.

Om aftenen tog vi mod Aarhus igen, hvor den stod på øl og terningespil.

Det, at have et godt socialt miljø, er vi helt overbevist om også styrker vores arbejdsindsats – og derfor prioriterer vi det også højt og er altid åbne over for hinandens forslag.

Få syn for sagen

På vores instagram lægger vi ofte billeder ud fra hverdagen her på kontoret, og du kan følge med lige her. Der kan du også se små videoer fra vores workation.
Vi synes, det er hyggeligt at have store som små minder samlet på et sted, og så kan både potentielle kunder og kollegaer også få et indblik i, hvem vi er.

Måske dette også kunne interessere dig...