Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Velkommen Ind i Brand by Hand: Hvordan er praktiklivet hos os?

Torben Drejergaard

Design trainee

Læsetid: 4 min.

Udgivet: november 2023

Torben Drejergaard

Design trainee

Udgivet: november 2023


Livet og Projekterne hos Brand by Hand

Nogle kalder det bare arbejde, vi kalder det passion. Mød Torben, vores digitale designerpraktikant, og hør, hvorfor han valgte Brand by Hand. Følg med, mens vi uddyber vores arbejdsprocesser og kultur – hvor vi ser hver dag som en ny mulighed for læring, vækst og kreativ udfoldelse.

Hvorfor valgte du din praktikperiode hos Brand by Hand, og hvad tiltrak dig til virksomheden?

“Jeg valgte Brand by Hand, fordi det er en virksomhed med mange krøllede hjerner, som er passionerede ligesom jeg selv er.”- Torben Drejergaard ( Design Trainee)

Projekter er kernen i vores arbejde. Vores erfaring med at sætte praktikanter i gang er meget proaktiv og ligetil. Ideen er, at man lærer bedst ved at gøre. Brand by Hand er ikke blot en arbejdsplads. Det er et fællesskab, hvor både erfarne fagfolk og praktikanter trives og skaber sammen.

 

 

Kan du beskrive, hvordan din introduktion og opstart hos Brand by Hand har været?

“Min opstart har været god! Jeg er kommet godt ind på holdet, og alle har været super søde.” – Torben

Vores stræben efter professionel vækst kombineret med en atmosfære af engagement og inspiration gør os til et unikt sted at arbejde. Vi tror på, at den bedste kreativitet opstår i frie rammer. Vores praktikanter opfordres til at udforske ideer og deltage aktivt i designprocessen. Dette afspejler vores overbevisning om, at autentisk indsigt opnås ved at være en aktiv del af projekterne.

 

Hvad er nogle af de første indtryk, du har fået af virksomhedskulturen og arbejdsmiljøet her hos Brand by Hand?

“Det er en virksomhed med meget frie rammer og et fedt miljø, hvor der er tid til at være kreativ og også tage en lille snak med ens kollegaer.”- Torben

Vi er et team og en virksomhed, der arbejder efter en filosofi – løsningsorienteret. Alt hos os har en løsning; vores kunders visioner og projekter er det vigtigste for os at realisere. Selv hvis et projekt ændrer sig undervejs, er der altid en løsning, selvom det ikke nødvendigvis er den oprindelige. Vi tror på selvstændighed i vores team, hvor hver enkelt står på egne ben, og vi giver frie rammer til at arbejde på den måde, man selv ønsker.

 

 

Hvordan har din arbejdsdag typisk set ud indtil videre?

“Jeg har allerede været med på 4 forskellige projekter, hvilket jeg synes er fedt. Der er fart over feltet, men også mulighed for at være med ind over en masse projekter.”- Torben

Vi arbejder altid efter at give en bred erfaring samt holde hverdagen spændende. Denne dynamik i vores daglige arbejde giver ikke kun praktikanter som Torben, men alle i teamet mulighed for konstant læring og vækst.

 

Vi er de nysgerrige nørder, der aldrig er tilfredse med andet end det bedste for vores kunder.

Vores historie begyndte i januar 2015 i hjertet af Aarhus. Ledet af et team med solid IT-baggrund har vi skabt en virksomhed, der fokuserer på håndværk og kvalitet. Vores mål er at give kunderne ikke kun digitale løsninger, men også en unik oplevelse gennem hele processen.

Hvad håber du at opnå og lære under din praktikperiode hos Brand by Hand?

“Jeg håber at få en masse erfaring på hvordan tingene er i den virkelige verden og være med til at skabe flotte designs til en masse fede projekter som kan ses i den virkelige verden og bliver brugt af folk.” – Torben

 

Brand by Hand er mere end blot en arbejdsplads. Det er et sammensat fællesskab af passionerede fagfolk, altid på udkig efter det næste niveau af digitale løsninger. Vores arbejdsmiljø præges af åbenhed og socialt engagement, og vi inviterer altid nye talenter til at blive en del af vores dynamiske team.

 

 

Tusind Tak til Torben Drejergaard for at give et indblik i hans oplevelse og hverdag hos Brand By Hand.

Vil du ringes op?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed