Webshop proces

HVAD SKER DER, NÅR MAN KØBER EN WEBSHOP HOS BRAND BY HAND?

Hos Brand By Hand sørger vi for, at du kan få en webshop, der passer udelukkende til det stadie, som din butik er på. Du kan få det hele sat op og oprettet af os, og vi hjælper dig i gang med at få de første kunder på din webshop.

En webshop har store fordele i forhold til at have en fysisk butik: der er ingen husleje, og du kan nå ud til millioner af kunder fra dit eget hjem. Lad Brand By Hand udarbejde dig en professionel webshop, og muliggøre eller styrke din online tilstedeværelse.

Vi tilbyder webshops og hjemmesider til forskellige priser alt efter dine behov og ønsker. Vi hjælper dig med at finde den mest effektive løsning til salg af dine produkter online og følger dig fremadrettet i videreudvikling og tilpasninger til dine kunder.

VORES FORLØB…

BEHOV/KRAVSPECIFIKATION

Uanset størrelsen på din webshop, så skal vi have en snak med dig, om netop dine behov, hvilke produkter og marked din webshop skal ramme. Ved at vi har denne indledende snak, kan vi spore os ind til dig og dine krav for funktionaliteter m.m.

TILBUD

Ud fra vores indledende samtale, kan vi udvikle et tilbud, som udpensler hver enkelt funktionalitet og hvad det kommer til at koste. Det giver dig et godt overblik og en uddybelse af vores pris. Vores pris for grafisk arbejde ligger på 750/timen og 900/timen for en udvikler.

GRAFIK

Når du har godkendt vores tilbud, så vil du få en snak med vores grafiker omkring ønsker for design, billeder, ikoner m.v. Efterfølgende bliver der designet en forside samt undersider, som du vil modtage og I sammen vil nå i mål med.

UDVIKLING

Selve udviklingen af din webshop går i gang, når du har godkendt det grafiske udkast af forsiden. Vores udviklere koder fra bunden, opretter op til flere produkter og har brugervenlighed i fokus. Uanset størrelse på webshoppen, så er alt mobilvenligt hos os.

BETALINGSSYSTEMER

For at du kan sælge dine produkter på din nye webshop, så kræver det opsætning af betalingsgateway og indløsningsaftaler – og det er selvfølgelig også noget vi sætter op for dig. Vi tager også en snak med dig om andre muligheder, som f.eks. mobilepay er nødvendigt for din shop.

LANCERING

Når hele webshoppen er kommet i mål, så bliver vi enige om en lanceringsdato, hvor
din nye og personlige hjemmeside kan gå i luften. Vi laver også videoguides, så du efterfølgende selv kan rette på din shop. Vi står også for korrekt 301-redirects, så du ikke mister noget af din trafik fra din gamle side.