Kontakt

Kontakt os uforpligtende om en webshop

Hos Brand by Hand kan vi efterkomme efterspørgsler i alle størrelser.
Når du vælger en webshop fra Brand by Hand, er du sikker på at få en professionel webshop, som passer nøjagtig til dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi er næsten altid ved telefonen eller mailen, så du vil inden for kort tid høre fra os – og så kan vi tage en snak om dine ønsker, og om hvad vi kan gøre for at opfylde dem.

Du kan skrive til info@brandbyhand.dk eller ringe på tlf. 70 605 602.

Hvorfor have en webshop?

En webshop giver dig mange muligheder og fordele. Du kan blandt andet nå ud til et bredt kundesegment fra én online butik. Derudover kan du skabe din virksomheds visuelle identitet og få virksomhedsens personlighed til at skinne igennem på webshoppen, så den fanger og fastholder kunderne.

Vi skaber en professionel webshop til dig, som styrker din tilstedeværelse online, og vi følger med fremadrettet i videreudvikling og tilpasning af webshoppen.

VORES FORLØB…

BEHOV/KRAVSPECIFIKATION

Uanset størrelse på din webshop, skal vi have en snak med dig. Vi skal fastlægge dine behov, hvilke produkter, du har og hvilket marked, din webshop skal ramme. Denne indledende snak skal spore os ind på dig og dine krav for funktionaliteter osv.

TILBUD

Ud fra vores indledende dialog, kan vi udvikle et tilbud til dig, som udpensler hver enkelt funktionalitet, og prisen for de forskellige elementer. Det giver dig et godt overblik og en uddybelse af din pris. Prisen for grafisk arbejde ligger på 750/timen og 900/timen for en udvikler.

GRAFIK

Når du har godkendt vores tilbud, bliver du sat i kontakt med en af vores grafikere. I udveksler ønsker og muligheder til design, billeder, ikoner osv. Efterfølgende designer vi en forside samt undersider, som du vil modtage, og I sammen vil nå i mål med.

UDVIKLING

Selve udviklingen af din webshop går i gang, når du har godkendt det grafiske udkast til forsiden. Vores udviklere har brugervenlighed i fokus og koder fra bunden. Hos os bliver din webshop mobilvenlig uanset størrelse.

BETALINGSSYSTEMER

For at du kan få gang i salget af dine produkter på din nye webshop, så kræver det opsætning af betalingsgateway og indløsningsaftaler – og det sætter vi selvfølgelig op for dig. Vi vil også drøfte med dig, om det er nødvendigt med andre muligheder såsom MobilePay.

LANCERING

Når hele webshoppen er kommet i mål, bliver vi enige om en lanceringsdato, hvor din nye og personlige webshop kan gå i luften. Derudover får du tilsendt videoguides, så du selv kan opdatere siden med billeder og tekst. Ydermere står vi også for korrekt 301-redirects, så du ikke mister noget trafik fra din eventuelt tidligere webshop.