Webshops

Webshops med optimale løsninger

Vi leverer webshops med høj konverteringsgrad

En webshop giver mulighed for at nå ud til et bredt kundesegment fra én online butik. Der kan være mange grunde til, at en webshop vil være optimal for dig og din virksomhed – og vi vil gerne hjælpe dig.

Med en webshop giver du dine kunder et overblik over dine produkter og med vores unikke design, får du mulighed for at skabe en personlig webidentitet.

Brand by Hand står klar til at skabe en webshop, der er tilpasset dine ønsker og behov. Gennem hele udviklingsprocessen vil vi være i tæt dialog med dig, og sammen skaber vi det ønskede resultat. Fælles for vores webshopløsninger er, at de er udviklet i CMS-systemet WordPress, hvilket betyder, at du selv har nemt ved at redigere og opdatere både billeder og tekst. Derudover er vores webshops mobiloptimerede, så de vises optimalt uanset skærmstørrelse.

 

Betalingsløsning

Vi hjælper dig med at få opsat den rigtige betalingsløsning til din side.

Konvertering

Vi sørger for, at din webshop har alle forudsætninger for at skabe øget salg og konverteringer.

Integrationer

Hos Brand by Hand kan vi lave integrationer med andre systemer til din webshop.

Mobiloptimerede hjemmesider hos Brand By Hand

Mobiloptimeret

En webshop hos Brand by Hand er altid udarbejdet til at være mobiloptimeret.

Unikt design

Hos Brand by Hand laver vi alle vores webshops med unikt grafisk design, som er skræddersyet.

Videoguides ved køb af hjemmeside hos Brand By Hand

Videoguides

Når din webshop er færdig, sørger vi for, at du får videoguides, så du kan arbejde med din shop.

Få en stærk og sikker webshop fra start

Vi har udviklet en specialdesignet forsikring til WordPress og dermed også til din webshop. Den sikrer dig backups og beskyttelse mod hackerangreb. Du skal ikke bekymre dig om at vedligeholde og opdatere WordPress regelmæssigt – det sørger vi for. Vi tager hånd om det praktiske, så du kan koncentrere dig om at vedligeholde kontakten til dine kunder.

For at kunderne får en optimal oplevelse på din hjemmeside, leverer vi altid hurtig hosting til din hjemmeside. Det betyder, at de besøgende aldrig skal vente på, at siden indlæses og dermed også bliver på siden i længere tid.

Vi sætter pris på et godt samarbejde

På kontoret i Aarhus er vi eksperter i at tilpasse webshops og hjemmesider efter kundens behov. Vores team består hovedsageligt af webudviklere og designere, der har dine ønsker i fokus. Vi udfører et unikt stykke arbejde for hvert eneste samarbejde og har altid kunden i fokus. Vi arbejder med udgangspunkt i kvalitet og personlighed.

Visuel identitet
Vores in-house-grafikere forstår at skabe en stærk visuel identitet. De designer både logoer og symboler samt trykte materialer såsom foldere og visitkort. På den måde kan du være med til at skabe din virksomheds personlige udtryk og stil, hvilket har stor betydning for virksomhedens helhedsindtryk.

Brugervenlighed er en af vores kerneværdier, når vi udarbejder hjemmesider. Det gælder brugervenlighed for dig som administrator af siden – så du nemt kan opdatere hjemmesiden med tekst og nye billeder – men også for udefrakommende brugere.

Højt engagement
Vi er medskabende i hele processen og går op i, at vi fremadrettet bevarer kontakten med kunden, så kvaliteten på hjemmesiden forbliver høj. Vores engagement i hver enkel opgave er højt og vi er stolte af vores håndværk.

 

Få styr på det praktiske med en hjemmeside fra Brand by Hand

For at du får succes med din nye hjemmeside, tilbyder vi dig rådgivning og support løbende. Du skal altså ikke bruge tid på uforudsete udfordringer og tekniske opdateringer. Det ordner vi.