Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Tilbage til oversigt

Hvad er Stuffing?

Hvad er Stuffing?

Stuffing er en teknik, der bruges i søgemaskineoptimering for at forsøge at øge en sides synlighed i søgeresultaterne ved at tilføje en stor mængde søgeord til en side eller et stykke indhold. Dette kan inkludere at gentage de samme søgeord flere gange, inkludere søgeord, der ikke er relevante for indholdet, eller skjule søgeord ved at gøre dem usynlige for besøgende, men synlige for søgemaskiner.

 

Hvorfor er Stuffing en dårlig praksis?

Stuffing kan have en negativ indvirkning på både brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen af en side. Hvis en side er fyldt med for mange søgeord, kan det gøre det svært at læse og forstå indholdet, hvilket kan resultere i en dårlig brugeroplevelse. Dette kan føre til en høj bounce rate og en lav tid på siden, hvilket kan skade placeringen i søgeresultaterne.

Søgemaskinerne straffer også sider, der bruger stuffing teknikken. Hvis en side er fyldt med søgeord, der ikke er relevante for indholdet, kan søgemaskinerne opfatte dette som spam og give siden en lavere placering i søgeresultaterne eller endda udelukke den helt fra søgeresultaterne.

 

Hvad er god praksis i stedet for Stuffing?

I stedet for at fylde en side med søgeord, bør søgeordene naturligt integreres i indholdet på en side. Det er vigtigt at skrive for brugerne og ikke kun for at tiltrække søgemaskinerne. Det betyder at skrive relevant og kvalitetsindhold, der tilbyder en værdifuld oplevelse for brugerne. Det er også vigtigt at anvende variation i søgeordene og undgå gentagelser, da dette kan opfattes som spam af søgemaskinerne.

Tilbage til oversigt

 Har du brug for hjælp til Stuffing?

Har I brug for hjælp? Så kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed