Vi åbner ny afdeling i København

Vi åbner ny afdeling i København

I takt med at vores kundekartotek vokser, sætter vi også flere nåle i danmarkskortet. Det har i høj grad medvirket til, at vi nu kan dele den gode nyhed, at vi har åbnet en afdeling i København. Det har vi blandt andet gjort, fordi det er utroligt vigtigt for os at være tæt på vores kunder. Den store afstand mellem Aarhus og kunderne på den anden side af broerne var på ingen måder tilfredsstillende.

Vi har været så heldige at få en plads i kontorfællesskabet Symbion, der ligger i den nordlige del af København. Det giver os rig mulighed for at blive klogere på markedet i København og høre om andre virksomheders erfaringer. Derudover deler vi også gerne ud af egne erfaringer og håber på, vi kan bidrage med noget nyt til fællesskabet.

Vi kan mærke, at vores jyske arbejdstilgang er en efterspørgsel i København

Når man indgår en aftale med os, ved man, at en aftale er en aftale. Vi overholder altid vores deadlines og ønsker ikke at lade vores kunder stå i stikken med noget. Det er lige præcis dette, at vores kunder skal opleve uanset hvilken pris, aftale eller størrelse, der er tale om.

Produktionen af vores design og udvikling vil fortsat foregå på hovedkontoret i Aarhus. Vores styrke findes blandt andet i, at vores designere og udviklere sidder sammen og har mulighed for tæt sparring. Derfor vil den nye afdelingen i København som udgangspunkt bestå af salg og projektledelse, drevet af vores ene partner, Mikkel, og med udsigter til flere nye medarbejdere i den nærmeste fremtid.

For os handler det især om at skabe den gode kundeoplevelse

Vi vil gerne have at vores kunder, kan give deres kunder gode oplevelser. Det handler ikke kun om salg af en hjemmeside eller webshop men derimod et samarbejde, vi indgår med vores kunder. Vi fokuserer meget på den gode dialog, der er mellem os og vores kunder. Det er afgørende for, at vi forstår hinanden og dermed opnår de bedste resultater. Først og fremmest skal vi lære vores kunder at kende og derigennem lære vores kunders målgruppe at kende. På den måde kan vi hjælpe vores kunder med at finde de rette løsninger og afdække lige præcis deres behov. Vi tror på specialsyede løsninger, der matcher den enkelte virksomhed og deres behov frem for billige standardløsninger.

Vi leverer ikke de billigste løsninger og heller ikke de dyreste løsninger på markedet. Vi ligger et sted midt i mellem, men præcis der, hvor vi kan garantere den kvalitet, som vi gerne vil stå bag. Vi er stolte af det solide håndværk vi leverer og stopper heller ikke før vores kunder er tilfredse. Hvis du vil vide mere om, hvad vi som virksomhed brænder for, kan du læse med her.

Vi ved, at der kan opstå nogle interne udfordringer ved at starte en ny afdeling op men vi føler os godt forberedte og ved, hvad der skal til for at processerne kører bedst muligt. Vi ser vores nye udfordringer som en mulighed for at gøre det interne samarbejde bedre og stærkere.

Vi glæder os utroligt meget til at prøve kræfter af på et nyt marked og se, hvad fremtiden bringer!

 

Måske dette også kunne interessere dig...