Webshop

Fremtidens handel foregår online – så får jeres forretning digitaliseret allerede i dag. Vi er eksperter i at design og udvikle webshops, der skaber konvertering og som jeres kunder vil elske.

Webshop er den smarteste måde at sælge produkter

I får en butik som har åben alle døgnets timer, tilgængelig overalt i verden, lave omkostninger og minimal bemanding. Derudover er der ingen risiko for pludselige restriktioner eller nedlukninger.

Ligesom en fysisk butik kræver succes med online salg, at indretningen er indbydende og kundeservicen i top. Vi kan hjælpe jer med at skabe en hurtig og stabil webshop i et flot brugervenligt design der afspejler din forretning. Samt er der mange muligheder for opfølgende salg, kundeklubber og ekstra god kundeservice.

Med tracking kan I lære jeres kunder endnu bedre at kende og hjælpe dem med de rette produkter.

Lyst til en snak?

Hos Brand by Hand vil vi gerne hjælpe med at udvikle din webshop, så den skaber forretning. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os