Support

Hos Brand by Hand ved vi, at det kan være tidskrævende at vedligeholde en digital løsning. Derfor tilbyder vi supportaftaler med tilkøb af ressourcer og rådgivning på timebasis.

Få adgang til de ressourcer du har behov for på timebasis

Hos Brand by Hand ved vi, at det kan være tidskrævende at vedligeholde en digital løsning. Derfor tilbyder vi supportaftaler, hvor du kan købe de ressourcer og den rådgivning du har brug for på timebasis.

En typisk supportaftale bygger på en klippekort-model, hvor du køber de timer som du har behov for her og nu. På den måde kan du løbende udvide og udvikle din forretning, som nye behov og ideer opstår.

Skal vi tage en snak?

Fordele ved en support-aftale hos Brand by Hand

Få et tilbud

Specialister

Erfarne digitale specialister står til rådighed.

Hurtig service

Få direkte kontakt til designere og udviklere.

Ticket system

Adgang til system med opdateringer på opgaver.

Fordelagtig pris

Med en supportaftale kan vi tilbyde en god timepris.

Videreudvikling

Hold webløsningen up-to-date med nye teknologier.

Gennemsigtighed

En support-aftale kan både omfatte opdateringer og generel vedligeholdelse af din løsning og udvikling af nye funktioner. Kort sagt kan vi hjælpe med stort set alle aspekter af din digitale løsning. Vores supporttilbud gælder desuden alle løsninger – uanset om den er udviklet hos os eller andre.

Gennemsigtighed er vigtigt for os, så du altid kan følge med i hvert trin af processen og føle dig tryg. Når du køber support hos os, aftaler vi altid en pris, som altid dækker over de aftalte opgaver. Derfor betaler du kun for den support, som du har brug for.

Ring og hør nærmere

Har I brug for support?

Hos Brand by Hand er I ikke blot ét nummer i køen. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice, så I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop kaffe?

Er du til filter, latte, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop kaffe, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os*