SEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget orci malesuada, sagittis tellus ut, mollis quam. Mauris interdum diam nec diam posuere, vel tristique magna tincidunt. Curabitur eu lacinia.

Ønsker du dit website ligger højt på Google?

Så skal du arbejde med SEO! Hos Brand by Hand kan vi hjælpe dig med at optimere din SEO, så du har de bedste forudsætninger for at opnå en bedre placering på søgemaskinernes søgeresultater.

SEO (Search Engine Optimization) eller på dansk søgemaskineoptimering skal ses som en proces, der hele tiden skal forbedres og tilpasses. Vi hjælper dig derfor gerne med at lave en strategi for din SEO, så din hjemmeside eller webshop kan performe bedst muligt!

Call to action

Har dit website allerede en god placering?

Så bare rolig. Når du indgår et samarbejde med Brand by Hand vil vi gerne hjælpe dig med at flytte det eksisterende indhold eller content fra dit website, så du undgår at miste din placering i Google!

Vi hjælper med at flytte alt fra gamle tekster, links, metatitler og beskrivelser til dit nye website. På den måde undgår du, at du skal til at starte forfra med SEO på din hjemmeside eller webshop.

Call to action