Hjemmesider i
høj kvalitet

Vi producerer hjemmesider med et princip om at tillid, innovation og stærke kompetencer baner vejen til den bedste løsning. Fra design til færdigudviklet løsning med valid tracking-setup til at evaluere performance.

Hjemmesider der
skaber forretning

Vi hjælper organisationer med programmering af hjemmesider der skaber forretning. Det kræver hårdt arbejde med investering i langsigtet relationer med et godt samarbejde mellem idemænd og innnovatører.

Inhouse udvikling i Danmark

Hos Brand by Hand er alle vores udviklere in-house og arbejder fra Danmark sammen med hele teamet. Et godt samarbejde i processen er afgørende for at opnå det bedste resultat. Med en brændende passion for hjemmesider og programmering er vi altid på forkant med nyeste teknologier og standarder.

Kontakt os og få et tilbud

Brugervenlige hjemmeside løsninger

Til alle vores hjemmeside løsninger benytter vi CMS (Content Management System) til at skabe et brugervenligt setup til administration af løsningen fremadrettet. Det er afgørende at løsnignen opdateres med informationer og indhold løbende for at opnå succes – derfor er stort set alle hjemmesider i dag opbygget i et CMS. Løsningen skal være brugervenlig at anvende men også at administrere.

Brug WordPress om dit CMS

Med et godt CMS som eks. WordPress kan I nemt ændre indhold på jeres hjemmeside og opdatere med nye billeder, videoer, tekster eller andet indhold. Vi tilbyder digital rådgivning til at vælge det rette CMS system for jer.

Læs om digital rådgivning

Et godt samarbejde bygger på tæt dialog

Her kan du se et eksempel på en typisk proces hos os.

Læs om digital rådgivning

Opstartsmøde

Vi lytter til dine behov, og hjælper dig med at skitsere den rette løsning

Designoplæg

Med afsæt i dine behov og ønsker, laver vi et komplet designudkast

Udvikling

Vi lytter til dine behov, og hjælper dig med at skitsere den rette løsning

Feedback

Din feedback er kritisk, så naturligvis inddrages du hyppigt i udviklingsfasen

Vi tager dig i hånden fra start til slut

Hos Brand by Hand slipper du for uforudsete udgifter og betaler kun for det, du har brug for. Du vælger den hjemmesideløsning, der passer bedst til dig, og får en hjemmeside til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Professionelt fra start til slut

Vi er medskabende i hele processen, og ynder at være ærlige og gennemsigtige i vores dialog omkring dit projekt. Det mener vi selv, er grundlaget for den bedste rådgivning.

Kontakt os i dag

Brug for en ny hjemmeside?

Vi er eksperter i hjemmesideudvikling og sidder klar til at hjælpe dig med lige netop din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag og hør mere.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Gå på opdagelse i vores cases

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os