Branding

Den visuelle udstråling definerer, hvordan brandet kommer til udtryk i omverdenen. Enhver organisation bør være i stand til at kommunikere, ikke kun hvad de tilbyder, men hvorfor. Brandet skal afspejle organisationens identitet og værdier.

Det første step i at skabe et godt brand er at forstå organisation bag.

Gennem analyse i samarbejde med virksomheden skaber vi fundamentet til at bygge brandet på. Vi undersøger den eksisterende visuelle identitet og overvejer, om den nøjagtigt afspejler organisationens sande karakter. Hvis der er mismatch, skal det løses.

Vi har mange års erfaring med at videreudvikle på eksisterende brands, rebrande en organisation eller skabe nye brands fra bunden. Det er essentielt, at vi i disse processer udfordrer organisationen til at finde løsninger. Løsninger som ikke kun beskriver organisationen, men identificerer den.

Skal vi tage en snak?

Gør din virksomhed til en mærkevare med Corporate branding

Corporate branding dækker over alle discipliner indenfor kommunikation som påvirker opfattelsen af organisationen og de services eller produkter, som tilbydes. Vi knokler for at fange essensen af organisationen og analysere de værdier, der definerer, hvad der gør organisationen unik.

Vi benytter værktøjer som workshops, interviews og analyse af kundebaser og offentlig kommunikation. Vores mål er at finde frem til hvordan organisationen differentierer sig fra andre konkurrenter på markedet til at blive top-of-mind i målgruppens bevidsthed.

Uanset hvor meget eller hvor lidt en organisation gør for at udbrede sit kendskab på markedet, så har det altid et brand. Alle organisationer har et brand. Mange parametre har indflydelse på ens brand og dem kan man styre eller kraftigt påvirke som organisation. Det kræver, at man som organisation er klar til at gennnemgå forandringer og løbende tilpasse sig markedet og forbrugerne.

Skal vi tage et kig på jeres branding?

Føler I, at de fleste kender jer og forstår jeres organisation? Vi vil gerne byde på en uforpligtende snak, for at drøfte jeres brand potentiale.

Kontakt os Ring til os