Office 365

Vælg et af verdens mest anvendte mailsystemer, som let opsættes med blandt andet programmer som Microsoft Outlook og Microftsoft Teams.

Effektiviser dit arbejde og hav din mail med overalt

Med Microsoft Office 365-licens får du en samlet pakke med produktivitetsværktøjer, som Word, Excel, PowerPoint og Teams. En Office 365-løsning gør det nemt at administrere dine medarbejderes licenser, og tillader dertil, at du kan dele filer og indhold med eksterne samarbejdspartnere.

Har du behov for en af de mest veldokumenterede produktivitetssuiter på markedet, er Office 365 det rigtige sted at starte.

Ring til os og hør mere

Vi har fundet de fire bedste grunde til at vælge Office 365

Call to action

Hurtig adgang

Få hurtig adgang til programmer og værktøjer på alle dine enheder

Altid opdateret

Brug alle de kendte Office-programmer i deres seneste udgaver

Udvidelse

Udvid løsningen med integreret kalender og intranet

Sikkerhed

Få den sikkerhed, compliance og kontrol, som er påkrævet

Brand by Hand er verificeret Office 365 leverandør

Når du vælger Brand by Hand ApS som din e-mail leverandør er du sikker på at få en professionel og stabil leverandør af Microsoft Office 365 licenser. Vi har flere års erfaring med opsætte, flytte og videreudvikler vores kunders Office 365 løsninger og kan hjælpe med alle typer af udfordringer indenfor Office 365

Kickstart din digitale rejse med en workshop

Når du vælger Microsoft Office 365 sker det ofte som et led i en digitalisering af en virksomhed. For at hjælpe lige netop din virksomhed godt i gang kan vi tilbyde flere forskellige ydelser, der gør at I bliver klædt godt på til jeres digitale eventyr. Vi tilbyder blandt andet workshops og online instruktion i brugen af Microsoft Teams, Microsoft Office og OneDrive.

Ring til os og hør mere

Brug for hjælp til Office 365?

Vi står altid til rådighed – også efter opsætningen af Microsoft Office 365. Hvis du har brug for hjælp eller support, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.