PÅLIDELIG, HURTIG, SIKKER

Hosting

Vi tilbyder en række forskellige hosting løsninger tilpasset efter dine behov. Alle vores løsninger indeholder mail-hotel, backups og medfølgende SSL-certifikat uden ekstra omkostninger.

Et lynhurtigt webhotel der øger brugervenligheden

Hosting er i dag en kritisk del af din online tilstedeværelse. God hosting giver dig adgang til backups, en høj oppetid på din hjemmeside eller webshop og hurtigere indlæsning af indhold.

Med en virtuel server er du sikret den mest kraftfulde og skalerbare hosting-løsning på markedet. En virtuel server har minimal svartid, således at dine besøgende ikke skal vente længere en højest nødvendigt på at få indhold præsenteret på din side. Desuden vil den virtuelle server kun være dedikeret til din side, således at du aldrig deler ressourcer med andre websites.

Ring til os og hør mere

God hosting skaber resultater.

 

Vi tilbyder to grene af hosting fra DK’s mest specialiseret hosting udbyder.

Webhotel: Hosting er i dag en kritisk del af din online tilstedeværelse. God hosting giver dig adgang til backups, en høj oppetid på din hjemmeside eller webshop og hurtigere indlæsning af indhold. Med et lynhurtigt webhotel forbedres hele oplevelsen for brugerne, og du er samtidig sikret med dækning 24/7 og løbende backups.

Virtuel server: Med en virtuel server er du sikret den mest kraftfulde og skalerbare hosting-løsning på markedet. En virtuel server har minimal svartid, således at dine besøgende ikke skal vente længere en højest nødvendigt på at få indhold præsenteret på din side. Desuden vil den virtuelle server kun være dedikeret til din side, således at du aldrig deler ressourcer med andre websites.

Ring til os og hør mere

Seks fordele ved at vælge en professionel hosting-løsning

  • Stabil performance døgnet rundt
  • Garanti for 99,95% oppetid
  • Professionel sikkerhedssetup
  • Daglige backups
  • Vælg mellem fysisk og virtuel server
  • Medfølgende mailhotel uden beregning

Kontakt os her

Brug for hjælp til hosting?

Vi står altid klar med hosting af dit website og de spørgsmål du må have omkring dette.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.