Forsikringsaftale

Slip for bekymringerne ved din hjemmeside – vi tilbyder en forsikringsaftale som indeholder opdateringer, backups og monitorering af din side.

Har du en WordPress side og vil du slippe for at vedligeholde din side?

Hos Brand by Hand ApS har vi mange års erfaring med at opdatere og vedligeholde WordPress hjemmesider. Vi er eksperter i at sørge for WordPress sider fungere korrekt, og vi opdaterer løbende alle vores kunders hjemmesider, når de tegner en hjemmesideforsikring.

Backup er din vigtigste livslinje

Hvis uheldet skulle være ude og du kommer til at lave en fejl på din hjemmeside, eller du bliver udsat for et hackerangreb, kan du stå i en situation hvor du ikke kan få din hjemmeside op at køre igen. Her er det vigtigt at have en backup som hurtigt og let ligges op, så du kan komme online igen. Hos Brand by Hand ApS tager vi daglige backup af vores forsikringskunders hjemmesider, for at sikre at de altid er sikret hvis uheldet skulle være ude.

Sikkerhed i top på hjemmesider og webshops

Din nye hjemmeside er den primære kontakt til dine kunder. Derfor er det vigtigt, når du har fået en ny hjemmeside, at hjemmesiden er sikker og løbende bliver opdateret. Det skyldes, at internettet konstant udvikler sig og derfor bør hjemmesider vedligeholdes, for at være up-to-date. Desuden kan en hjemmeside blive udsat for hackerangreb, som kan resultere i, at du mister værdifulde data.

Din sikkerhed fremfor alt

Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er forsikret imod disse udfordringer. Brand by Hand har udviklet en forsikring til netop det. Den er designet specifikt til CMS- systemet WordPress, så du er sikret den bedste beskyttelse mod eventuelle hackerangreb. Med denne forsikring, af din hjemmeside, får du en af de bedste beskyttelser på markedet. Derudover bliver din side monitoreret for mistænkelig trafik og fremmede IP-adresser bliver blokeret.

Kontakt os og hør mere

Hos Brand by Hand ApS indeholder vores forsikringsaftale altid følgende

Kontakt os og hør mere

Daglige backups

Vi tager daglige backup af din hjemmeside, som du frit kan bruge

Sikkerhed

Du får et ekstra lag sikkerhed og firewall tilbudt som forsikringskunde

Opdatering

Din hjemmeside bliver opdateret med de nyeste versioner

Monitorering

Vi holder øje med din side og sørge for at informere dig om trusler

Vi tilbyder forsikringsaftale til alle kunder

Har du overtaget en WordPress hjemmeside, eller har du brug for et professionelt bureau, der leverer høj kvalitet? Så kan du med ro i maven tag kontakt til Brand by Hand ApS og få tegnet vores forsikringsaftale. Vi tilbyder forsikringsaftalen til kunder i alle størrelser og tilpasser udgiften til lige netop det behov som du har. På den måde skal du ikke betale for noget du ikke bruger.

Vores erfaring er din tryghed

Hos Brand by Hand ApS har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder med at opdatere og vedligeholde hjemmesider. På vores kontor i Aarhus & København sidder vores specialister klar til at hjælpe dig videre med dit projekt og sørge for tryghed for dig og din forretning.

Skal vi hjælpe dig med WordPress?

Husk vores forsikringsaftale kan være det som gør du kan fokusere på andre og vigtigere opgaver end at opdatere din hjemmeside. Kontakt os og hør mere.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.