Server & Mail

Hos Brand by Hand ApS tilbyder nogle af landets bedste og meste stabile serverløsninger. Desuden er vi Microsoft Office 365 certificeret så du kan få hjælp hele vejen rundt om dit behov.

Den rigtig serverløsning til din virksomhed

Det er vigtigt at sørge for en driftssikker og hurtig serverløsning til din hjemmeside. Hos Brand by Hand ApS kan vi tilbyde en af markedets bedste hosting løsninger – fordi vi er partner med et af Danmarks største og bedste hosting selskaber team.blue. Det er din garanti for, at når du vælger Brand by Hand ApS som din hostingleverandør så får stabil og sikker hosting af din hjemmeside.

Kontakt os og få et tilbud


Integrationen bruges ofte til:
  • Hurtig mobilbetaling
  • Shop integration

Integrationen bruges ofte til:
  • Fragt til privat adresse
  • Fragt til pick-up-point

Integrationen bruges ofte til:
  • Automatisk fakturering
  • Shop integration
  • Automatisk bogføring

Vi kan hjælpe dig med komplet opsætning af Office 365

Hos Brand by Hand ApS er vi certificeret i Microsoft Office 365 og derfor kan vi tilbyde en af markedets bedste løsninger til din virksomhed. Hvis du skal opgradere din mailløsninger, eller ønsker en mere sikker og stabil mailopsætning, så bør du tænker over at vælge Office 365.

Hjælp til Office 365

Har du spørgsmål til en serverløsning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med en ny serverløsning – tag kontakt og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os