Løsninger til online salg

Webshop programmering

En webshop giver mulighed for at nå ud til et bredt kundesegment fra én online butik. Der kan være mange grunde til, at en webshop vil være optimal for jeres organisation – og vi vil gerne hjælpe jer.

Vi producerer webshops med høj konverteringsgrad

Med en webshop giver I kunderne et overblik over jeres produkter og med vores unikke design, får I mulighed for at skabe en personlig digital identitet.

Brand by Hand står klar til at skabe en webshop, der er tilpasset jeres ønsker og behov. Gennem hele udviklingsprocessen vil vi være i tæt dialog med jer – sammen skaber vi den bedste online butik.

Se cases

WooCommerce som E-Commerce system

Fælles for vores webshop løsninger er, at de er bygget på kernen af CMS-systemet WordPress med brug af modulet WooCommerce. Hermed kan I selv nemt redigere og opdatere jeres produkter med indhold, billeder og video. Alle løsninger er mobiloptimeret efter responsive standarder, så de vises optimalt uanset skærmstørrelse og device.

WooCommerce er verdens mest populære E-Commerce system. Det er open-source med stabil struktureret kode og et hav af muligheder for integrationer til andre systemer.

Læs mere om WooCommerce

Lyst til en snak?

Hos Brand by Hand vil vi gerne hjælpe med at udvikle jeres nye webshop, så jeres online butik opnår de bedste forudsætninger for succes. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Navn(Required)
Consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os*