Design

Logo

Unikt designet logo

I et logo har du mulighed for at indkapsle din virksomheds personlighed med både skrift, form og farve. En visuel identitet er vigtig for kunden – og den er et logo i høj grad med til at skabe.

Hos Brand by Hand leverer vi godt håndværk med fokus på personlighed og kvalitet. Vi vil i tæt samarbejde med dig sørge for, at du får et logo, der er designet efter dine ønsker, og hvor hver enkel detalje er velovervejet.

Vores grafikere har øje for detaljen og designer logoet til dig og din målgruppe. Dit logo er det første kunderne ser og er samtidig det, de vil genkende dig på – så sørg for, det er helt som det skal være.

Kontakt os

Skal vi designe din visuelle identitet?

Det grafisk udtryk er vigtigt for potentielle kunders førstehåndsindtryk.

Hos Brand by Hand skræddersyer vi et design, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi har din virksomheds personlighed med i tankerne og vil gøre vores ypperste for at få den til at skinne igennem i logoet.

Læs om visuel identitet

Vi designer ud fra jeres behov

Vores grafikere har øje for detaljen og er eksperter i at skabe et design, der er tilpasset kundens behov. En virksomheds visuelle identitet er vigtig for brugerne, og især i logoet er der mulighed for at gøre indtryk. Du har mulighed for at være med til at skabe din virksomheds personlige udtryk.

Hvem er vi?
Vi er et aarhusiansk webbureau, der er er eksperter i at designe og kode hjemmesider og webshops, men også i at udforme grafisk materiale. Hos os er et godt samarbejde med kunden vigtigt. Vi har erfaret, at god kommunikation giver gode resultater.

Brugervenlighed er et af vores helt store fokuspunkter, når vi udarbejder hjemmesider. Det gøres med henblik på sidens besøgende, men også sidens administrator, som nemt kan opdatere hjemmesiden med billeder og tekst. Vi har et højt engagement i hver enkel opgave og er stolte af vores resultater.

Den gode kontakt
Den gode kontakt bevares blandt andet for at opretholde kvaliteten på hjemmesiden. Vi er medskabende i hele processen – også når kunden har fået udleveret “nøglerne” til deres side. Vi står altid til rådighed.