Design

Med afsæt i jeres behov udarbejder vi designs, som vi forfiner i en iterativ proces, indtil alle er tilfredse med resultatet.

Design er en systematisk
og kreativ proces

Designtænkning er en systematisk og kreativ proces. Hos Brand By Hand er vi eksperter i at designe webshops og har en værktøjskasse med valideret komponenter, som vi tager udgangspunkt i. Resultatet kan være digitale eller fysiske prototyper til nye tjenester, systemer eller forretningsmodeller.

Det er afgørende at skabe en sammenhæng i design og branding. Det styrker jeres digitale tilstedeværelse, og er med til at sikre, at I let bliver genkendt på markedet.

Vores designudkast

Gennem godt samarbejde og med afsæt i jeres brand og identitet, producerer vi et komplet designudkast til løsningen. Vi løser mange typer opgaver indenfor design – alt fra mindre hjemmesider til avanceret applikationer.

Alt design produceres af vores in-house designere i de anerkendte Adobe programmer. Leverancer tilpasses jeres behov og ønsket fil-formater, hvor I får overdraget alle rettigheder.

Læs mere om design og branding

Klar til et designudkast?

Føler I, at de fleste kender og forstår jeres organisation? Vi vil gerne byde på en uforpligtende snak, for at se hvordan jeres design kan optimeres.

Kontakt os Ring til os