Smagning.com

Reference
Smagning.com

Brand by Hand har designet og udviklet hjemmesiden til Smagning.com, der specialiserer sig i spiritussmagninger. Smagning.com arrangerer smagninger af alt fra whisky og rom til tequila, uanset om det er en smagning for private grupper eller et firmaevent er smagning.com garant for en unik oplevelse.

Eksklusivitet og en nørdet tilgang er grundlaget for Smagning.com, hvilket hjemmesiden fra Brand By Hand også viser. Eksperterne, den gode fortælling og naturligvis de mange former for spiritus er i højsædet på Smagning.coms hjemmeside. Hjemmesiden giver gæsterne en oplevelse allerede inden smagningen, og gæsterne kan let holde sig opdaterede om næste smagning.

Læs om hjemmesider

Siden indeholder bl.a.:

  • Bookingformular
  • Overskuelige menuer
  • Kontaktformular
  • Kommende arrangementer
Besøg hjemmesiden ved at klikke her

Super arbejde til meget fornuftig pris

“Smagning.com skulle have ny hjemmeside sommeren 2016, og efter anbefaling valgte vi Brand By Hand. Vi er yderst tilfredse med resultatet og den service der har været i hele forløbet. Der er ingen grund til at kigge efter ny hjemmesideleverandør næste gang hjemmesiden skal løftes – vi holder fast! Vi giver de bedste anbefalinger til Brand By Hand.”

– Dennis Klindrup, Smagning.com