Skriveværkstedet

Reference
Skriveværkstedet

Hos Skriveværkstedet bliver håbefulde skrivespirer forvandlet til succesfulde forfattere. Gennem kurser og personlig rådgivning hjælper eksperterne hos Skriveværkstedet skribenter med alt fra plot og manuskriptudvikling til PR og bogudgivelse.

Skriveværkstedets webshop er en smule atypisk, da der ikke udelukkende sælges fysiske produkter såsom bøger og guides til et succesfuldt forfatterskab, men også klippekort til Skrivecafé og manuskriptvejledning. Denne blanding af produkter stiller store krav til gennemsigtighed og brugervenlig navigation, hvilket vi hos Brand By Hand har haft fornøjelsen af at opfylde.

Læs om webshops

Siden indeholder bl.a.:

  • E-commerce modul
  • Opsætning af digitale produkter
  • Kommende kurser
  • Klippekort funktion
Besøg webshoppen ved at klikke her

Stor ihærdighed førte os godt i mål

“Vi har stillet meget store krav til vores nye hjemmeside, og vi har med Brandbyhands ihærdighed fået dem indfriet og mere til. Hos Brandbyhand er en aftale en aftale, og der har ikke været ekstraregninger eller andre grimme overraskelser i vores lange forløb sammen. De er lette at få fat på og står klar til at besvare spørgsmål uden at tælle minutter, hver gang man har et spørgsmål. Og så giver de ikke op, selv om udfordringerne melder sig. De sætter nemlig en ære i at føre en opgave helt til dørs og ønsker det gode samarbejde. Vi har valgt at fortsætte samarbejdet, også efter at hjemmesiden er færdig, fordi servicen er i top, og fordi det virkelig giver tryghed, at man kan regne med alle de aftaler, der bliver lavet. Det er en fornøjelse.”

– Heidi Korsgaard, Skriveværkstedet.dk