Nygaard

Reference
Nygaard

Nina Nygaard er smykkedesigner med en passion for det personlige smykke.
I hendes lille værksted laver hun og hendes to medhjælpere det unikke håndværk. Konceptet er personlige powersætninger eller ord, der kan fungere som bekræftelse og motivation for den heldige ejer af smykket.

I skabelsen af hendes hjemmeside har vi haft fokus på det stilrene æstetiske udtryk samt visualisering af følelser ved brug af håndtegnede ikoner. Derudover er der integreret video og blogfortællinger, der er med til at livliggøre produkterne.

Læs om webshops

På siden har vi blandt andet haft fokus på:

  • Skræddersyet e-commerce opsætning med brugerinputs og produktspecifikke variationer
  • Visuel blogopsætning
  • Tosproget opsætning på native domains
Besøg webshoppen ved at klikke her

Brand by Hand er top professionelle

“Brand by Hand er top professionelle og deres service er helt unik. Fra første kontakt har Brand by Hand ’set’ hvem jeg er, som virksomhedsejer og var tunet ind på en løsning der var skræddersyet til mig. Ærligt, så synes jeg at det var en dyr løsning, men jeg har fået fuld valuta for pengene og ville ikke have valgt anderledes.

Brand by Hand er en lille virksomhed med en flad struktur og Ebbe, som har været min kontaktperson, har hele tiden haft fingeren på pulsen med staus på min hjemmeside. Overgangen fra gammel til ny side gav ikke anledning til problemer – ikke for mig i hvert fald, men Brand by Hand havde lidt udfordringer med mine gamle bestillinger. Det blev dog løst indenfor et par dage og shoppen var kørende hele tiden.

Jeg har desuden valgt at fortsætte mit samarbejde med Brand by Hand, så selvom jeg selv har 100% kontrol over min side, så sørger de for at alt hele tiden er opdateret og at der bliver taget back-up af siden. For mig har det stor værdi at Brand by Hand altid kan løse de IT udfordinger jeg måtte have.”

– Nina Nygaard