N’AGE

Reference
N’AGE

N’AGE er landets første og mest erfarne klinik med speciale i æstetiske og rynkereducerende  behandlinger.
Deres tre grundværdier er æstetik, etik og sikkerhed, og de går igen i alt, hvad de laver. De garanterer et trygt og professionelt behandlingsforløb med smukke resultater.

Vi har haft æren af at skabe et nyt webdesign til både hjemmeside og webshop, der skulle ramme N’AGE’s brand equity. Vi har indbygget nogle features, der skulle identificeres og bygges op ud fra et brugermæssigt og teknisk synspunkt.
Det var vigtigt at skabe en side, der passer til kunden, der hurtigt vil til booking, men også til kunden, der vil søge information.

Læs om hjemmesider
  • Megamenu med billeder
  • Skræddersyet e-coomerce opsætning med lazy load
  • Visuel blogopsætning
Besøg hjemmesiden ved at klikke her

Smukt og velfungerende resultat leveret med stort commitment

“Vi er blevet superglade for resultatet. Siden var længe undervejs, og der måtte en del opfølgningsmøder til, men Brand By Hands motto var hele tiden (uanset hvor umulige de måtte synes, at vi var), at de ikke stoppede med at tilpasse, før vi var helt tilfredse.

Der var samtidigt commitment til den oprindelige pris trods det, at de måske brugte flere timer, og det var uden vrøvl. Så selv om processen ikke var helt let, så skal Ebbe og hans team hos Brand By Hand have 5 hele stjerner for deres commitment og vedholdenhed ift. at levere et smukt og virkelig funktionelt slutresultat.

Vi er meget glade og vil til enhver tid både anbefale dem og bruge dem igen og vi har fortsat samarbejdet på andre opgaver efterfølgende.”

– Sanne, N’AGE