Mark&Waldorf

Reference
Mark&Waldorf

Mark&Waldorfs inspirerende webshop er fyldt med lækkert interiør, gaveideer og accessories, og så er den redesignet af Brand by Hand. Det kreative par bag webshoppen har skabt et helt univers fyldt med nøje udvalgte tæpper, smukke plakater, velduftende sæber – og alt derimellem. Webshoppen afspejler i dag det personlige projekt som virksomheden er, og skildrer på overskuelig vis de mange lækre produkter.

Hos Brand by Hand er vi umådeligt stolte af, at have skabt en webshop, der gør brugeroplevelsen til en inspirerende, visuel og personlig rejse.

Læs om webshops

52%  øget konvertering

84%  øget online omsætning

59.578  flere besøgende

 

Løsningen indeholder bl.a.:

  • E-commerce modul
  • Specialdesignet ikoner
  • Instagram-integration
  • Fragtopsætning med Post Nord
  • Nyhedsbrevopsætning
Besøg webshoppen ved at klikke her

En (web)partner for livet!

“Det er sjældent, at vi anbefaler andre firmaer, MEN når man er ved at sprænges af begejstring og glæde over at have fundet sin partner for livet inden for webdesign og hjemmesider, SÅ må man bare UUUD med det!!!!

BRAND BY HAND er dem du skal have fat i hvis du skal ha lavet hjemmeside! De er ikke bare dygtige, kreative, hurtige, billige og sjove – men aller vigtigst er det, at de ikke bare er “computerdrenge” – de har æstetikken med, de ser de bittesmå detaljer, som netop i web verdenen betyder alt.

Jeg ku’ blive ved – og nej, jeg har ikke fået penge for at rose dem!”

Marlene Waldorf, Markwaldorf.dk