Kulasingam Kbh

Reference
Kulasingam Kbh

Bag Kulasingam København står to unge fyre med ønsket om at bidrage med noget positivt. De designer t-shirts der hylder mangfoldigheden med inspiration fra Nørrebros gader. Samtidig støtter Kulasingam København Børnecancerfonden med 30 % af deres salg, og de opfylder dermed deres mål om at kombinere god samvittighed med SU-venligt tøj.

De producerer ”et levende stykke tøj”, hvilket forbrugerne naturligvis skal kunne få fingrene i. Derfor bad de Brand By Hand om at udvikle en webshop, der er let tilgængelig og overskuelig. De besøgende skal derfor kun fokusere på at støtte det gode formål.

Læs om webshops

Siden indeholder bl.a.:

  • Online salg
  • Mobilepay
  • Specialdesignet menu
  • Blog funktion
Besøg webshoppen ved at klikke her

Effektivt, innovativt og nede på jorden

“Samarbejdet med BrandByHand har fra dag 1 været en succes! Fra den første forspørgsel til da vi modtog hjemmesiden, er vi blevet mødt af entusiame omkring projektet, hjæpsomhed og yderst effektivt samarbejde omkring hjemmesidens udseende. De skal også roses for deres innovative tilgang, til mange af de features som tilføjes til hjemmesiden, hvilket gør at vi ikke skal bekymre os om fremtidige opgraderinger. Derudover har de taget sig af tilføjende services som mobilpay etc. hvilket har sparet os for tid og arbejde mht. oprettelse osv. ”

– Torben Kulasingam, Kulasingamkbh.com