KIES

Reference
KIES

KIES står for Københavns Idrætsefterskole og er en efterskole for elever, der ønsker at kombinere deres passion for træning med skolegangen. De tilbyder både en danse-, fodbold- og håndboldlinje – og snart også en basketlinje. Efterskolen ligger i Valby og gør godt brug af både Valbyparken, Valby Idrætspark og Bevægelseshuset til at holde deres elever i topform.

I udarbejdelsen af hjemmesiden har der været fokus på, at få efterskolelivet på KIES til at skinne igennem. Det kommer til syne ved opdelingen af de forskellige linjer og billeder fra dagligdagen på KIES. På hjemmesiden er der også mulighed for at læse om efterskolens andre tilbud såsom valgfag, udlandsrejser og projektuger.

Læs om hjemmesider

SIDEN INDEHOLDER BL.A.:

  • Tilmeldingsformular
  • Skræddersyet opsætning af sportslinjer
  • Begivenhedskalender
Besøg hjemmesiden ved at klikke her
Professionelle og anbefalelsesværdige

“Vi har, på København Idrætsefterskole, samarbejdet tæt med Brand by Hand i forbindelse med vores nye hjemmeside – herunder webudvikling, design og redaktionelle processer. Det har været en stor fornøjelse, og vores behov og krav er i den grad blevet indfriet. Vi har følt os trygge i hele processen og haft et meget professionelt samarbejde omkring det – og så er de ALTID til at komme i kontakt med.”

– Thomas Yung, KIES