Biosym.dk

Reference
Biosym.dk

Biosym er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i effektive kosttilskud. Biosym er 100 % dansk, og har altid fokus på kvalitet i deres produkter. Derfor var det afgørende for Biosym at deres kontakt til kunderne afspejlede samme kvalitet – særligt gennem hjemmesiden.

Brand By Hand har udviklet hjemmesiden, der centraliserer sig om en brugervenlig opbygning. Eftersom Biosym har en række forskellige produkter, har Brand By Hand udviklet en stilren og ikke mindst overskuelig hjemmeside. Den enkle opbygning gør det let for de besøgende at navigere i de mange kvalitetskosttilskud, og vælge det produkt der passer til dem.

Læs om hjemmesider

Siden indeholder bl.a.:

  • Specialdesignet ikoner
  • Produktopsætning
  • Søgningfunktion
  • Blog
Besøg hjemmesiden ved at klikke her

Super samarbejde

“Det har været en RIGTIG GOD oplevelse at samarbejde med Brand By Hand. Igennem hele processen med vores nye hjemmeside har vi fået kompetent vejledning og hurtig hjælp, når vi havde brug for det. Vi er MEGET TILFREDSE med det endelige resultat. Flot design og meget brugervenlig side – både for besøgende og for os som virksomhed, der skal redigere/lægge nyt indhold på. Vi kan VARMT anbefale Brand By Hand. Vi har netop valgt Brand By Hand som partner til et andet projekt.”

– Anita Præstegaard, Biosym.dk