Kontormedhjælper

KONTORMEDHJÆLPER TIL BRAND BY HAND I AARHUS

Kan du lide at hygge om dine kollegaer? Kan du forberede en god solid frokost og få et kontor til at skinne? Så er du måske vores nye kontormedhjælper i Aarhus!

Vi er blevet en del mennesker på kontoret i Aarhus. Derfor har vi brug for en kontormedhjælper til at hygge om os og hjælpe med forberedelse af frokost og let rengøring.

Vi har supertravlt med at vækste danske virksomheder digitalt – og midt i dagligdagens knokleri mangler vi én til at hjælpe med frokost, og til tider glemmer vi desværre at få tømt opvaskemaskinen, rydde op efter kagespisning – og den slags.

Derfor har vi brug for en smilende og hyggelig medhjælper, der kan holde lidt orden på kontoret i vores lækre lokaler lige ved Søren Frichs Parken i Aarhus. Vi har brug for ca. 3 timers hjælp minimum 3 dage om ugen.

Du skal være ordensmenneske og kunne lide at hygge om dine kolleger, imens du sørger for, at kontoret er pænt og ryddeligt. Og så er det vigtigt, at du er udadvendt og fuld af godt humør, for vi har det rigtig sjovt, selvom vi knokler.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Rengøring af kontor
  • Forberedelse af frokost og snacks i form af frugt og grønt
  • Oprydning i vores køkken
  • Modtagelse af pakker
  • Rensning af kaffemaskine

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til nicoline@brandbyhand.dk, eller ring på 70 60 56 02 for at høre nærmere. Du er velkommen til at ansøge uanset alder. Det ville gøre os glade at kunne hjælpe en studerende, en fleksjobber, eller en pensionist, som endnu ikke føler sig helt færdig med arbejdsmarkedet. Vi afholder samtaler løbende!