Kalenderen siger januar 2015 på universitetets Aarhus

Bureauet Brand by Hand ApS blev grundlagt i Aarhus tilbage i januar 2015. Virksomheden tager afsæt i et stærkt IT-fundament, da virksomhedens grundlægger og chefer alle kommer fra IT uddannelser fra Aarhus Universitet.

Her har de taget deres faglighed og viden med, og skabt en virksomhed, som fokuserer på at lave en godt håndværksmæssigt produkt, hvor kvaliteten er i fokus og hvor kunden føler sig tryg igennem hele processen.

Vores tilgang har fra starten af båret præg af at vi har villet skabe unikke kundeoplevelser for alle vores klienter.

Et springende vækst eventyr, som først lige er begyndt

Børsens Gazelle er en af de fineste erhvervspriser der gives indenfor det danske erhvervsliv. Den gives hvert år til de virksomheder som har udvist kontinuerlig vækst i nettoomsætning, bruttoresultat, generel vækst og på baggrund af at virksomheden er ApS eller A/S.

Brand by Hand ApS har i både 2020 og 2021 vundet Børsens Gazelle pris baseret på vores vækst de seneste 5 år. Det har været en milepæl for vores virksomhed at opnå den anerkendelse det er, ved at få de priser som stedfæster vores væksteventyr – og vi arbejder allerede på at få endnu en Gazelle næste år. “For hos os er eventyret kun lige begyndt”

Når vi tager fremtidens briller på

Brand by Hand ApS vil være det best-rated bureau, med fokus på udvikling af hjemmesider i WordPress og WooCommerce. Vores tilgang til webudvikling skal udfordre normerne og skabe den unikke kundeoplevelse for alle vores klienter.

Vi stræber altid efter at være på jagt mod nye højder, og stiller os aldrig tilfredse, vi har altid en brændende passion for produktet og alle kunder bliver behandlet efter deres behov. Den næste nye viden er altid lige rundt om hjørnet, og vi vil nå derhen før alle andre.

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed