KONTAKT OS OM EN NY HJEMMESIDE

Hos Brand by Hand ønsker vi at give vores kunder den bedste service. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en ny hjemmeside, eller hvis du har spørgsmål til vores løsninger eller priser.

Vi er næsten altid ved telefonen eller mailen, og du kan forvente at høre fra os inden for én hverdag. Vi vil gøre vores allerbedste for at opfylde dine ønsker. Kontakt os, så vi kan finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.
Skriv eller ring til os i dag!

Du kan skrive til info@brandbyhand.dk eller ringe på tlf. 70 605 602.

 

PERSONLIG HJEMMESIDE

Vi sætter en ære i at skabe og levere hjemmesider med kvalitet og personlighed i højsædet. Vi skaber unikke løsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov, sådan at din hjemmeside afspejler det, du ønsker. Vi kan blandt andet designe hele hjemmesidens visuelle identitet, ikoner og logo.

Vi har erfaret, at et godt samarbejde med vores kunder, giver gode resultater.

 

VORES FORLØB…

BEHOV/KRAVSPECIFIKATION

Det første skridt i processen er, at vi skal have en snak med dig om dine behov og ønsker for din nye hjemmeside. Ved at have denne indledende samtale, kan vi spore os ind på dig og dine krav for funktionaliteter m.m.

TILBUD

Ud fra vores indledende samtale vil vi udvikle et tilbud til dig, hvor vi udpensler de enkelte funktioner og deres pris. Det giver dig et overblik og en uddybelse af vores tilbud og pris. Prisen for grafisk arbejde er 750,-/timen og 900,-/timen for en udviklers arbejde.

GRAFIK

Når du har godkendt tilbuddet, vil du få kontakt til en af vores grafikere, hvor I får en snak om ønsker og muligheder for design, ikoner, billeder og andet. Herefter vil der blive designet en forside samt undersider specielt til dig, som du vil modtage, og I sammen vil nå i mål med.

UDVIKLING

Selve udviklingen af din hjemmeside går i gang, når du har godkendt udkastet til forsiden udarbejdet af grafikeren. Der er stor fokus på brugervenlighed, når vi skaber hjemmesider, og vores udviklere koder alt fra bunden. Uanset størrelsen på hjemmesiden, bliver din hjemmeside mobilvenlig.

LANCERING

Når hele hjemmesiden er færdig, og du er tilfreds, bliver vi enige om en lanceringsdato. Det er her, din personlige og unikke hjemmeside går i luften. Vi laver også videoguides til dig, så du nemt selv kan rette og tilføje på din side. Derudover sørger vi også for 301-redirects, så du får dine data fra en eventuel tidligere hjemmeside med.

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed